Dragon Squad

Laat een draak dansen door harmonieus teamwerk

2 - 4 uren
Binnen en buiten
Competitief / Samenwerkend
10 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

In China zijn draken symbolen van geluk, bezitten ze grote kracht, wijsheid, vruchtbaarheid en waardigheid. Dragon dance of pinyin: wǔ long wordt uitgevoerd door een team dat door samenwerking en harmonie een lange flexibele kleurrijke draak manipuleert die de golvende bewegingen van deze mythische riviergeest nabootst.

In Dragon Squad moeten teams creativiteit, vindingrijkheid en projectmanagementvaardigheden gebruiken om een Chinese Draak te bouwen. Teams denken na over wat er gedaan moet worden en vormen vervolgens gespecialiseerde eenheden om naast elkaar samen te werken. Pas daarna worden alle elementen bij elkaar gebracht.

Uitgerust met muziekinstrumenten choreografeert elk team een muziekpartituur en repeteren ze hun eigen Dragon Dance-routine. Vervolgens werken ze met hun uniek ontworpen draak in harmonie samen om een statige en gecoördineerde drakendans uit te voeren. Er worden punten toegekend aan teams voor creativiteit, prestaties en teamwork.


Leerresultaten

De vloeiende teamstructuur en multifunctionele samenwerking zijn de sleutels tot succes. Tijdens de finale moet elke drakendans waardig en gecoördineerd worden uitgevoerd. Tijdens de repetities worden teams gedwongen samen te werken, terwijl tijdens de uitvoeringen uitzonderlijk leiderschap en teamwerk vereist zijn.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

U kunt ervoor kiezen om uw creatie mee naar buiten te nemen om op straat geld in te zamelen voor de door uw bedrijf gekozen liefdadigheidsinstelling. Of maak anderen blij door op te treden bij uw plaatselijke kinderziekenhuis of bij het bejaardentehuis.

Related Testimonial

Dragon Squad is een creatieve teambuilding activiteit met een krachtig thema die een hoge mate van betrokkenheid en waardevolle resultaten voor alle betrokkenen oplevert.

Valerie Cussenot, General Manager
KSO, Hong Kong

Offerte Aanvraag