Flat Out: Formule 1

Teams bouwen en racen met levensgrote F1 auto's

2 - 3 uren
Binnen en buiten
Competitief / Samenwerkend
16 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Krijg je team in TOP GEAR vorm tijdens deze totaal unieke teambuildingsoefening.

Flat Out - Formula 1 test de communicatievaardigheden, samenwerking en oplossingsgerichtheid van uw team terwijl ze het ultieme bouwpakket in elkaar moeten zetten - een haast op ware schaal grote Formule 1 raceauto! Effectief je tijd besteden is van het grootste belang voor jouw en de andere net zo vastberaden teams.

Werkend vanaf een gedetailleerd constructieplan moet elk Formule 1 team hun collectieve vaardigheden inschakelen om een verzameling prefab materialen om te toveren in de ultieme kartonnen racemachine, terwijl ze gelijkertijd menselijke paardenkrachten moeten inzetten in een poging om te streven naar de perfecte synchronisatie. Er is genoeg creativiteit nodig om de auto's te 'pimpen' en oefening baart kunst als de laatste race gewonnen of verloren is tijdens de pit stop.

Eindelijk is het Grand Prix moment aangebroken en alle pogingen van de teams zijn in een flits voorbij als het licht op groen springt en alle teams met elkaar concurreren om de zwart-wit geblokte vlag!

Leerresultaten

Alleen door het vormen van sub-teams en synchroon te werken kunnen de ongelofelijke creaties van Flat Out F1 tot stand worden gebracht.

Met een goed begrip van het einddoel kan dit complexe project in stukken gebroken worden om het hele team zo productief en efficient mogelijk te houden, waarbij ieders inspanningen essentieel zijn voor een succesvol eindresultaat.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Er zijn vele manieren waarbij Flat Out Formula 1 gebruikt kan worden om je favoriete goede doel te promoten. Hier zijn een aantal voorbeelden: alle teams doneerden het geld aan hun gekozen goede doel, of ze nu eerste werden of laatste! Of de klant kocht de racewagen die gewonnen had en doneerde het geld aan een goed kinderdoel. Elk team zoekt voorafgaand aan de activiteit een sponsor voor hun racewagen en het geld is voor een school.


physical distancing

Fysieke Afstand

Deze activiteit kan worden aangepast om te voldoen aan de fysieke afstandsregels. We passen het programma zo aan, dat wordt voorkomen dat spelmateriaal en hand-outs tussen deelnemers worden uitgewisseld. Bovendien zorgen we ervoor dat deelnemers nooit te dichtbij elkaar komen! Onze vaardige begeleiders zijn er om uw deelnemers tijdens de activiteit te begeleiden, en om ervoor te zorgen dat elke deelnemer zich houdt aan de richtlijnen voor social distancing. Bovendien zien zij erop toe dat iedereen wordt betrokken en dat het voor elke deelnemer een aangename leerervaring wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we deze activiteit kunnen aanpassen aan jouw team en aan de fysieke afstandsregels.

Related Testimonial

Nogmaals hartelijk dank voor het echt geweldige buitenevenement van vorige week. We hebben zulke geweldige dingen gehoord van de aanwezigen, dat ze er echt van genoten hebben en dat ze het een leuke manier vonden om het programma mee af te sluiten. Ik denk dat we in topvorm zijn voor onze toekomstige evenementen!

Offerte Aanvraag