Go Remote

Leuke teambuildingsactiviteit speciaal ontworpen voor externe werknemers en thuiswerkers

30 minuten - 1.5 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
6 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Go Remote is speciaal ontworpen voor extern personeel en mensen die thuiswerken. Elk individueel teamlid wordt uitgenodigd voor de activiteit met een QR-code en duidelijke instructies voor het downloaden van de app en het spelen van de game. Tijdens de activiteit voltooi je leuke opdrachten waaronder quizzen, video- en foto-challenges binnen een bepaald tijdsbestek. Voor sommige opdrachten heb je voorwerpen nodig zoals eenvoudige huishoudelijke artikelen. De taken kunnen volledig op maat worden gemaakt. Je kunt ervoor kiezen om korte en vooral leuke opdrachten in het spel op te nemen of custom bedrijfs specifieke opdrachten met grotere leerresultaten.

Deelnemers zijn verbonden door de conferencing-applicatie van uw keuze zoals Zoom of Teams. Onze deskundige facilitators zullen online zijn om de actie gaande te houden en zijn beschikbaar om de groep aan het einde van de activiteit door een debriefing te leiden.

Leerresultaten

De kracht van Go Remote is de flexibiliteit. De taken kunnen expliciet worden ontworpen om de gewenste resultaten te matchen van een snelle energiser tot een leer- en ontwikkelingsprogramma. U kunt ook de manier ontwerpen waarop teams werken en verbinding maken. Individuen kunnen zelfstandig werken en komen aan het einde van de activiteit samen om hun ervaring te bespreken. Ze kunnen in een team samenwerken en via de app berichten verzenden in een wedstrijd tegen andere teams, terwijl ze de voortgang van hun team in realtime tegen de anderen in de gaten houden. Specifieke taken kunnen samenwerking vereisen met een of meer andere individuen, mensen met wie ze nog nooit eerder hebben gewerkt. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

remote team building

Remote team activiteit

Dit programma is bedoeld als online activiteit voor mensen die op afstand werken. Het team werkt mogelijk deels vanuit huis, op verschillende regionale kantoorlocaties of in verschillende landen. Spreekt dit programma je aan, maar wil je hier een face-to-face of hybride oplossing voor? Neem contact met ons op om te zien hoe we dit programma op maat kunnen maken.

web or app


Web- en App-gebaseerde teambuildingsprogramma's op afstand

Wist u dat wij activiteiten aanbieden op web én app? Vraag ons welke remote programma's passen bij uw situatie.

Offerte Aanvraag