Peak Performance

Leid je team van specialisten naar de top van Mount Everest

1.5 - 3 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Tijdens de spannende 'Peak Performance' begeleiden teams hun klanten gedurende een 20-daagse expeditie naar de top van Mount Everest en weer terug naar het basiskamp. Onderweg moeten ze tal van cruciale beslissingen nemen, rekening houdend met het fitnessniveau van de klant, veranderende weersomstandigheden, optimale routes, acclimatisatie processen, zuurstofgebruik, en het opzetten van tenten. Deze factoren zijn essentieel voor het verslaan van andere teams en het veilig bereiken van de top.

Dagelijks ontvangen teams belangrijke updates op hun tablet die hen helpen bij het plannen en uitvoeren van hun strategieën. De ruimte op de berg is beperkt; langzaam reageren kan ertoe leiden dat teams je gedwongen wordt een minder ideaal pad te kiezen. Naast de strategische besluitvorming, staan teams voor fysieke uitdagingen zoals het snel inpakken van een pop-up tent, het geblinddoekt aantrekken van een klimgordel, en het efficiënt opruimen van slaapzakken.

Teams moeten ook tactisch beslissen welke materialen hun gidsen meenemen - van tenten en zuurstof tot het ondersteunen van de klanten zelf. Elke klant levert punten op naarmate ze hoger de berg op klimmen. Tegelijkertijd kan te snel klimmen leiden tot ziekte of erger als je niet geacclimatiseerd bent. De 'Peak Performance' challenge is niet alleen een test van fysieke en mentale kracht, maar ook van teamwork, leiderschap en overlevingsvermogen onder extreme omstandigheden.

Leerresultaten

'Peak Performance' is een krachtige en emotioneel aangrijpende oefening, ontworpen om de percepties en attitudes van deelnemers te veranderen. Zowel in hun professionele leven als in hun vrije tijd. Door gebruik te maken van gamificatie, leren deelnemers sneller en efficiënter.

Onderzoek laat zien dat gamificatie niet alleen het leren versnelt, maar ook zorgt voor blijvende resultaten. Dit heeft gamificatie tot een breed geaccepteerde methode gemaakt voor het verbeteren van leren en ontwikkeling op de werkplek.

Na afloop van de teambuildingactiviteit reflecteren deelnemers op de ervaringen en observaties tijdens de oefening. Deze reflecties worden vervolgens actief vergeleken met situaties in het echte leven, waardoor deelnemers in staat zijn om blijvende en effectieve gedragsveranderingen door te voeren. 'Peak Performance' biedt hiermee een diepgaand inzicht en de tools voor persoonlijke en professionele groei.

Related Testimonial

We wilden een competitieve activiteit waarbij snel nadenken, veerkracht en teamwerk centraal zou staan met de nodige entertainment tussendoor. Ons team was betrokken. De resultaten bleven ook zichtbaar terug op het werk waar teamleden de vaardigheden die ze hadden geleerd in de praktijk brachten.

Skye London, People and Culture Manager
Artisan Recruitment

Offerte Aanvraag