Peak Performance

Leid je team naar de top van Mount Everest

1.5 - 3 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Tijdens een 20 daagse expeditie proberen de teams hun klanten naar de top van de Mount Everest te begeleiden en vervolgens weer veilig terug naar het basiskamp te brengen. Ze moeten rekening houden met een aantal factoren zoals het fitnessniveau van de klant, het weer, de beste route naar de top, acclimatisatie, zuurstofgebruik, tenten opzetten en strategieën om andere teams te verslaan om te kunnen winnen. Belangrijke informatie wordt elke dag van de expeditie naar de tablet van het team gestuurd.

Teams racen tegen de andere teams om snelle maar toch intelligente en nuchtere beslissingen te nemen. Omdat de ruimte in elke hoogtezone beperkt is zullen teams die niet opschieten gedwongen worden een minder ideaal pad te nemen of zich niet kunnen bewegen!

Onderweg voltooien de teams ook een reeks actieve uitdagingen, waaronder getimede pop-up tent inpakken, een geblinddoekte uitdaging om een klimgordel aan te doen en het vullen van slaapzakken. Teams moeten ook beslissen wat hun gids mee moet nemen - tenten, zuurstof en/of klanten. Klanten krijgen punten voor hun team als ze hoger op de bergtop komen, maar als ze niet voldoende materiaal meenemen, lopen ze het risico om ziek te worden door gebrek aan acclimatisatie en mogelijke dood met alle gevolgen van dien.

Leerresultaten

Peak Performance is een emotioneel aangrijpende ervaringsgerichte leermethode die ontworpen is om het begrip en de houding van mensen te veranderen ten aanzien van vele aspecten van hoe zij het leven in het bedrijfsleven en in hun vrije tijd beleven.

Onderzoek toont aan dat gamificatiemethodologie de deelnemers in staat stelt om iets in minder tijd te leren en door het gebruik van boeiende thema's, tactiele componenten en leuke en relevante links naar hun zakelijke omgeving blijvende resultaten te bereiken. Het is een breed geaccepteerde manier geworden om het leren en de ontwikkeling op de werkplek te verbeteren.

Na de teambuilding ervaring gebruiken de deelnemers reflecterende observatie om vast te stellen wat er tijdens de oefening is gebeurd. Vervolgens worden ze uitgenodigd om deze observaties te vergelijken met de omstandigheden in het echte leven. Op die manier zijn de deelnemers in staat om permanente, effectieve gedragsveranderingen door te voeren.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Selecteer projecten uit de door ons gekozen liefdadigheidsinstelling van het Catalyst Global netwerk B1G1, of geef deze aan een goed doel van uw keuze.

Related Testimonial

We wilden een competitieve activiteit waarbij snel nadenken, veerkracht en teamwerk centraal zou staan met de nodige entertainment tussendoor. Ons team was betrokken. De resultaten bleven ook zichtbaar terug op het werk waar teamleden de vaardigheden die ze hadden geleerd in de praktijk brachten.

Skye London, People and Culture Manager
Artisan Recruitment

Offerte Aanvraag