Re-Dub

Script en speel een film clip na

1 - 2 uren
Binnen
Competitief
10 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Re-Dub presenteert een uiterst flexibel format zodat teams op een leuke manier bedrijfsproblemen kunnen onderzoeken. Het kan optimaal aansluiten bij de ontwikkelwensen van uw organisatie.

Elk team begint met een korte filmclip. De clips hebben een opzettelijk eclectische stijl en genre - maar ze bevatten allemaal kleurrijke personages die samen in een scene zitten.

Het belangrijkste is dat de originele dialoog uit het beeldmateriaal is verwijderd. Met een specifiek bedrijf gerelateerd onderwerp in gedachten worden de teams uitgedaagd om een script te schrijven en een logische dialoog te verzinnen die bij de scene past.

Het evenement wordt afgesloten met een live-presentatie waarbij elk team om de beurt plaatsneemt in een geluidsopname-ruimte. De microfoons staan aan en de spanning neemt toe naarmate de aftellende klok elk team het signaal geeft om te beginnen.

Leerresultaten

Timing en coördinatie zijn de sleutels tot perfecte synchronisatie. Re-Dub is een krachtig teambuilding evenement die mensen helpt om communicatie, waarden en klantenservice binnen hun bedrijf te verkennen.

Sterk leiderschap is nodig om de uitdaging voor de deadline af te ronden.

Rolverdeling, communicatie en gedurfde besluitvorming zijn cruciaal voor het succes van het evenement.

We gebruikten de Re-Dub game om om het startschot te geven voor een seminar voor onze leiders. We ontvingen kleine fragmenten van cartoons en creëerden nieuwe scenario's gebaseerd op echte managementsituaties. De resultaten waren cool en grappig en mensen waren verrast: "Is dat echt mijn stem?". Het spel is aangenaam intens, rollen moeten erg snel verdeeld worden en er is geen extra tijd voor verdere discussie. Ik raad Catalyst absoluut aan!

Estonian Energy
Jannika Lill

Offerte Aanvraag