Catalyst Teambuilding Netwerk

Het Catalyst Teambuilding Netwerk is de grootste gemeenschap van teambuilding aanbieders ter wereld met vertegenwoordigers in meer dan 50 landen. We delen een gezamenlijk geloof in de kracht van teambuilding activiteiten als een integraal onderdeel om bedrijfscultuur te bevorderen en uw hoofddoel een duwtje in de rug te geven. Ons netwerk van 45 van 's werelds allerbeste teambuilding bedrijven werkt dagelijks samen.We delen ideeën, middelen, best practices en zakelijke kansen om zeer relevante, maatschappelijk verantwoorde, en waardevolle teambuilding ervaringen voor onze klanten te creëren. Met zoveel gepassioneerde, ervaren teambuilding experts in ons netwerk en met kennis van de lokale cultuur kunnen we de allerbeste teambuilding voor u op maat maken.

catalyst asia zone
Catalyst Azië Zone

Verenigd in het streven om verandering te brengen in individuen en organisaties in de regio Azië-Stille Oceaan met Catalyst trainingen en teamontwikkeling programma's.

Lees verder
EUro zone
Catalyst Europa Zone

Europa's top teambuilding- en eventmanagement bedrijven werken samen om consistente uitstekende resultaten te leveren aan organisaties in heel Europa.

Lees verder
americas-zone
Catalyst Amerika Zone

Samenwerkend en de beste werkwijzen delend om ervoor te zorgen dat de Catalyst teambuilding producten veranderingen teweegbrengen in organisaties in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika.

Lees verder
africa middle east
Catalyst Afrika & Midden-Oosten

Samenwerkend om Catalyst teambuilding producten te leveren aan klanten in heel Afrika en het Midden-Oosten.

Lees verder