Over Catalyst Nederland

catalyst netherlands

De teambuilding activiteiten van Catalyst Global worden in Nederland exclusief aangeboden door Windshift. Windshift is actief in heel Nederland.

Over ons

Bedrijven zijn vrijwel continu op zoek naar manieren om te groeien. Naar manieren om de concurrentie te slim af zijn, naar nieuwe producten en markten. Je hebt hier gemotiveerd personeel voor nodig dat effectief communiceert, een open houding heeft, een growth mindset en een hecht team vormt.

Bij Catalyst Nederland zijn we al ruim 16 jaar gefascineerd door leren. En dan met name spelenderwijs leren. In de huidige economie ben je continu bezig om jezelf te ontwikkelen. Er wordt veel van je gevraagd en de toekomstige skills zijn anders dan wat er vandaag nodig is om je functie goed uit te voeren.

Via effectieve spelvormen, business games en gamification dragen we op een positieve manier bij aan de cultuur van een bedrijf. Onze spelvormen motiveren, inspireren en dagen deelnemers uit zodat team building niet alleen een beloning is, maar ook een investering in effectieve teams en daarmee in toekomstig resultaat.

Waarom Catalyst?

Het Catalyst netwerk is de grootste in zijn soort. De ruim 40 aangesloten team building organisaties zijn samen actief in meer dan 70 landen. Dit geeft ons toegang tot een ongekende hoeveelheid kennis en een uitgebreid portfolio van meer dan 140 verschillende team building concepten.

Hoge Leveringsstandaarden

Wij bieden onze klanten een risicoloze ervaring. Dankzij onze aandacht voor detail, hoge leveringskwaliteit en uitgebreide ervaring. En als onderdeel van Catalyst Global hebben we toegang tot een portfolio van wereldwijd beproefde teambuilding activiteiten en business trainingsspellen, die we leveren met de hoogst mogelijke standaard.

Onze casestudy's en testimonials leveren het tastbare bewijs van onze waarden. Ze tonen de voordelen aan die teambuilding evenementen en ervaringsgerichte leerprogramma's kunnen bieden. Wij bieden hetzelfde serviceniveau aan onze al lang bestaande multinationale klanten en kleine bedrijven, evenals aan onze nieuwe klanten.

Onze relatie met u

We houden van interactie met ons publiek, het inspireren van de prestaties van de deelnemers en het helpen creëren van verandering in uw organisatie. Wij geloven dat onze teambuilding activiteiten uw doelstellingen op de dag zelf al moeten bereiken, blijvende resultaten moeten opleveren en leuk en boeiend moeten zijn!

Laat ons met u samenwerken om een passende oplossing op maat te maken voor uw groep. Neem contact op.

Windshift