Over Catalyst Nederland

catalyst netherlands

De producten voor teambuilding van Catalyst Global worden in Nederland verkocht en geleverd onder exclusieve licentie van WindShift. Windshift is actief in Wijk aan Zee, Scheveningen, Zandvoort, Kijkduin en in heel Nederland.

Over ons

Catalyst Teambuilding producten en services worden in Nederland onder exclusieve licentie geleverd door WindShift, het grootste Nederlandse teambuilding bedrijf. Al meer dan 12 jaar leveren wij actieve teambuilding ervaringen. Wij zijn de échte specialisten in stranduitjes. Al onze activiteiten worden uitgevoerd met behulp van onze eigen apparatuur en onze zorgvuldig geselecteerde, gepassioneerde en grondig opgeleide medewerkers om de kwaliteit te waarborgen.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe innovatieve programma's en concepten om aan onze bestaande en nieuwe klanten te kunnen aanbieden. Wij streven ernaar om unieke teambuilding ervaringen aan te bieden die voldoen aan de behoeften van onze bestaande en nieuwe klanten. Teambuilding die blijvende resultaten oplevert voor organisaties en individuen. Daarom hebben we de exclusieve licentie voor Catalyst teambuilding producten in Nederland verworven.

Waarom Catalyst?

Catalyst Global wordt algemeen beschouwd als de wereldleider in innovatieve teambuilding. De teambuilding activiteiten van Catalyst zijn vaak met prijzen bekroond. Zij hebben de standaard gezet voor innovatie, uitmuntendheid in ontwerp en levering, evenals relevantie voor de huidige zakelijke omgeving.

Onze Portefeuille

Wij staan bekend om onze indrukwekkende portfolio van teambuilding activiteiten en ons vermogen om evenementen aan te passen aan elke situatie, doelstelling of groep waar dan ook, en dit uit te voeren met gerichte aandacht voor organisatorische details, op tijd en binnen budget.

Hoge Leveringsstandaarden

Wij bieden onze klanten een risicoloze ervaring. Dankzij onze aandacht voor detail, hoge leveringskwaliteit en uitgebreide ervaring. En als onderdeel van de Catalyst Group hebben we toegang tot een portfolio van wereldwijd beproefde teambuilding activiteiten en business trainingsspellen, die we leveren met inachtneming van de standaarden voor uitmuntendheid van Catalyst Global.

Onze casestudy's en testimonials leveren het tastbare bewijs van onze waarden. Ze tonen de voordelen aan die teambuilding evenementen en ervaringsgerichte leerprogramma's kunnen bieden. Wij bieden hetzelfde serviceniveau aan onze al lang bestaande multinationale klanten en kleine bedrijven, evenals aan onze nieuwe klanten.

Onze relatie met u

We houden van interactie met ons publiek, het inspireren van de prestaties van de deelnemers en het helpen creëren van verandering in uw organisatie. Wij geloven dat onze teambuilding activiteiten uw doelstellingen op de dag zelf al moeten bereiken, blijvende resultaten moeten opleveren en leuk en boeiend moeten zijn!

Laat ons met u samenwerken om een passende oplossing op maat te maken voor uw groep. Neem contact op.

Windshift