Break Out Bingo

Snelle online energizer om werknemers op afstand te verbinden

20 minuten - 1 uur
Binnen
Samenwerkend
10 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Na het downloaden van onze instructie-app zijn deelnemers klaar om het spel te betreden via een video conferentieplatform (Zoom, MS Teams, Webex, etc). Een professionele gastheer ontvangt de spelers en geeft de speluitleg, voordat iedereen in kleine groepen verdergaat in breakout-rooms. In de eerste ronde probeert iedereen vragen te stellen vanaf de virtuele bingokaart in de app. Bijv. Wie van de personen in deze breakout-room is ooit op tv geweest? De vragen bevatten leuke feiten, carrièreprestaties of bijzondere persoonlijke prestaties.

De namen (antwoorden) worden ingevoerd in de interactieve app. Elke speler kan scoren op alle vragen, binnen een competitieve, maar inclusieve sfeer. Na slechts drie minuten gaan ze naar een nieuwe breakout-room en begint het proces opnieuw. Na de tweede ronde komt iedereen samen om alle nieuwtjes met elkaar te delen. In de volgende rondes worden de groepen opnieuw samengesteld voor nog meer potjes BINGO!

Leerresultaten

Het starten van online vergaderingen kan vaak lastig zijn, vooral wanneer niet alle deelnemers elkaar kennen. Met een niet-bedreigende energizer door een ervaren gastheer, stel je de deelnemers op hun gemak, waardoor die meer zullen openstaan om zich te uiten tijdens het verdere verloop van de vergadering. Breakout Bingo is een leuke teambuildingssessie die de groep vanaf het begin met elkaar verbindt. Relaties zijn essentieel in elke organisatie en productieve, sterk verbonden werknemers zijn een ongelooflijke aanwinst voor elke organisatie. Breakout Bingo moedigt mensen aan om elkaar op persoonlijk niveau te leren kennen, zelfs als ze vanuit verschillende locaties werken. Het ontdekken van raakvlakken, het verbeteren van communicatieve vaardigheden en het onderzoeken van manieren om 'digitaal' plezier te hebben, is essentieel om teams op afstand te motiveren.

Offerte Aanvraag