Go Team

Een Interactieve High-tech Schattenjacht

1 - 4 uren
Buiten
Competitief / Samenwerkend
10 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

De Go Team-app is geïnstalleerd op tablets en heeft een unieke volgpijl die teams helpt bij het vinden van hun waypoints (routepunten). Zodra deelnemers hun gps-bestemming bereiken, krijgen ze uitdagingen uitgereikt. De teams moeten samenwerken om de uitdagingen in de vorm van vragen, aanwijzingen en foto’s succesvol het hoofd te bieden.

Updates, feedback en scores kunnen real time doorgegeven worden aan de teams tijdens de onderlingen strijd. Ieder team kan bonus missies ontvangen op bepaalde belangrijke punten onderweg. Op de thuisbasis wordt elk team gemonitord en kan het bonusmissies krijgen op belangrijke punten in hun avontuur.

Het creatieve platform is geschikt voor iedereen en voor alle soorten locaties. Go Team deelnemers kunnen worden uitgedaagd om bruisende steden, ruige paden, beboste gebieden of zelfs waterpartijen te verkennen.

De Go Team-app kan worden ingezet bij een onbeperkt aantal teams. Go Team zorgt ervoor dat gelijke afstanden en routes worden aangemaakt voor elke uitdaging; dit voorkomt drukte op kwetsbare locaties en houdt deelnemers uit de buurt van mogelijke gevarenzones.


Leerresultaten

Go Team bevordert open communicatie en discussie. Het verbetert relaties en op zijn beurt de kwaliteit van het geleverde werk. Go Team motiveert medewerkers ook door een gelijk speelveld te creëren waarin iedereen vrij is om zijn ideeën en meningen te uiten. Uiteindelijk motiveert dit hen om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Go Team haalt teams uit hun vertrouwde werkomgeving en moedigt hen aan creatief na te denken. Werken met anderen waar ze normaalgesproken niet mee samenwerken slecht barrières en bouwt vertrouwen op tussen werknemers en stimuleert creativiteit en een frisse manier om over zaken na te denken.

De uitdagingen in de Go Team-app zorgen ervoor dat deelnemers probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen. Teams leren dat falen kan leiden tot succes wanneer ze de manier waarop ze een uitdaging benaderen bijstellen en rationeel en strategisch gaan nadenken over het veranderen en verbeteren van hun proces.

Related Testimonial

Deelnemers aan de Go Team avonturen in Sigulda kwamen met een zeer goed humeur terug! Ze waren verrast door het goed voorbereide, doordachte en op maat gemaakte evenement. Iedereen kon kiezen hoeveel ze wilden lopen en hoeveel dingen ze willen zien van Sigulda. Rijden met soft-bob, was als de kers op de top van het dessert - een perfecte afsluiting van een evenement. Evenals de prijzen. De smakelijke peperkoeken waren geweldig. Iedereen was vol positieve emoties, tevreden met de evenementenorganisatie en een zeer goed bestede dag. Bedankt voor de samenwerking en ik hoop in de toekomst weer samen te kunnen werken.

Evija Dreimane
Ernst & Young Baltic

Offerte Aanvraag