Drone Control

Manoeuvreer een drone en slalom tussen menselijke obstakels

1 - 1.5 uren
Binnen en buiten
Competitief / Samenwerkend
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Drone Control is een energieke teambuildingactiviteit die zowel precisie als strategische planning vereist. Teams worden uitgedaagd om hun drones zorgvuldig te manoeuvreren door een parcours van menselijke obstakels. Deze obstakels zijn strategisch geplaatst tussen het startpunt en het lanceerplatform, en variëren in complexiteit om het team op de proef te stellen.

Aan het begin van de activiteit ontvangen de teams de 'obstacle cards' om een beeld van het parcours te ontwikkelen. Vervolgens stippelen ze een gedetailleerd plan uit voor hun choreografische bewegingen: wie gaat waarheen, wanneer, en wie voert welke actie uit. Deze planning is cruciaal voor een succesvolle uitvoering.

Elke deelnemer krijgt de kans om de drone te besturen, wat zorgt voor een inclusieve en actieve betrokkenheid van alle teamleden. Voor de spannende, getimede finale nemen teams de tijd om hun bewegingen te perfectioneren, wat teamwork en communicatie versterkt. Het team dat iedereen effectief inzet en de bewegingen het behendigst coördineert, wordt gekroond tot winnaar van de dag.


Leerresultaten

Drone Control biedt een unieke en creatieve aanpak voor teamontwikkeling met behulp van geavanceerde technologie. Tijdens deze dynamische oefening werken teams samen om de beste eindtijd te bereiken door behendig een drone door een parcours van continu veranderende obstakels te sturen. Deze uitdaging stimuleert innovatief denken en levert vaak verrassende inzichten op.

De activiteit vereist dat teamleden zich flexibel opstellen en snel aanpassen aan wisselende rollen, een perfecte metafoor voor dynamisch en flexibel teamwork in de moderne werkplaats. 'Drone Control' is niet alleen leuk, maar ook een complexe oefening in strategisch plannen en samenwerken. Het vraagt om volledige betrokkenheid van elk teamlid, zonder dat individuen te veel in de spotlight staan.

De toegevoegde tijdsdruk creëert een competitieve, maar veilige atmosfeer waarin teams hun dynamiek kunnen verkennen en positieve werkwaarden zoals communicatie, aanpassingsvermogen en collectieve inspanning kunnen versterken.


Offerte Aanvraag