Chain Reaction TableTop

Een kettingreactie gemaakt van simpele machines

1 - 4 uren
Binnen
Samenwerkend
12 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Ontdek de kracht van samenwerking met Chain Reaction Table Top! Elk team krijgt een speelbord en een set intrigerende spelkaarten, die als springplank dienen voor creatieve brainstormsessies. Deze ideeën worden vervolgens met andere teams gedeeld, wat de basis legt voor een gecoördineerde aanpak in de constructie van een indrukwekkende kettingreactie.

In deze dynamische activiteit ontwerpt, bouwt en test elk team zijn eigen reeks ingenieuze apparaten. Door deze apparaten te combineren met die van andere teams, ontstaat een inventieve symbiose. De teams werken nauw samen om alle componenten vloeiend met elkaar te verbinden. De output van het ene team is de input van het volgende team. Dit teamwork zorgt voor een complex maar harmonieus systeem dat klaar is voor de ultieme proef.

Het hoogtepunt van deze activiteit is de grote finale, waarbij de volledige kettingreactie tot leven komt. Iedere actie triggert een volgende en laat zo alle deelnemers versteld staan van wat ze samen hebben bereikt.

Leerresultaten

In Chain Reaction is de samenwerking tussen teams cruciaal voor het delen van kennis en middelen. Teams werken samen aan het vormen van een gemeenschappelijke visie en het ontwikkelen van een strategie die ze in de praktijk brengen door uitmuntende project- en resource management vaardigheden toe te passen.

Succesvolle teams zijn diegene die hun taak begrijpen, de spelkaarten zorgvuldig evalueren, de beschikbare middelen beoordelen, een initiële strategie ontwerpen, en deze voortdurend aanpassen tijdens het bouwproces. In de testfasen leren teams om door te zetten wanneer ze worden geconfronteerd met uitdagingen.

Chain Reaction ontwikkelt niet alleen technische vaardigheden en samenwerkingsvermogen, maar creëert ook een krachtig gevoel van een gemeenschappelijk doel.

Related Testimonial

Wat het team het leukste vond aan Chain Reaction was de uitdaging om de tafels met elkaar te verbinden. Iets wat vaak een probleem is tijdens het dagelijkse werk: hoe leg je contact met een collega van een andere afdeling. Ik kan Chain Reaction en Catalyst China, Team Building Asia van harte aanbevelen.

Juergen Heise
Lehvoss Group

Offerte Aanvraag