Chain Reaction TableTop

Een kettingreactie gemaakt van simpele machines

1 - 4 uren
Binnen
Samenwerkend
12 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

In Chain Reaction Table Top worden de teams voorzien van een speelbord en een set gedetailleerde spelkaarten die ze met hun groep bespreken. Ze delen deze ideeën met andere teams om een strategie te ontwikkelen voor hun totale machine. Elk team ontwerpt, bouwt en test een aantal eenvoudige machines. Ze voegen ze bij elkaar en testen ze opnieuw. Vervolgens verbinden ze hun reeks machines met die van de teams naast zich en werken ze samen om ervoor te zorgen dat ze aan elkaar aansluiten. Zodra de hele ketting is gelinkt en getest wordt in een grote finale de hele kettingreactie geactiveerd. Net als een Rube Goldberg machine die opzettelijk is ontworpen om een eenvoudige taak op een indirecte en overdreven gecompliceerde manier uit te voeren, zorgt de laatste actie voor een eenvoudige maar verbazingwekkend slot.

Leerresultaten

Samenwerking tussen de teams om kennis en middelen te delen is essentieel voor succes en om de grenzen van creativiteit te verleggen. De teams werken aan de ontwikkeling van een gemeenschappelijke visie en ontwikkelen een gemeenschappelijke strategie. Die brengen zij in de praktijk door het toepassen van uitstekende vaardigheden op het gebied van project- en resource management. Succesvolle teams begrijpen de taak, de kaarten, beoordelen de beschikbare middelen, maken een ruw plan en beoordelen deze gedurende de bouw en passen hun oorspronkelijke plan overeenkomstig aan. In de testfasen leren teams te volharden als ze met problemen geconfronteerd worden, met oog voor detail in het streven naar uitmuntendheid. Chain Reaction ontwikkelt een echt gevoel van een gemeenschappelijk doel en een gedenkwaardige gedeelde ervaring wanneer hun inspanningen met succes worden beloond!


Related Testimonial

Wat het team het leukste vond aan Chain Reaction was de uitdaging om de tafels met elkaar te verbinden. Iets wat vaak een probleem is tijdens het dagelijkse werk: hoe leg je contact met een collega van een andere afdeling. Ik kan Chain Reaction en Catalyst China, Team Building Asia van harte aanbevelen.

Juergen Heise
Lehvoss Group

Offerte Aanvraag