Escape the Blizzard

Virtueel Escapespel met Survival Thema

1 - 1.5 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Ga met uw team op reis naar een andere tijd en plaats! Door praktische vaardigheden te gebruiken, raadsels over de wildernis op te lossen, themafoto's te maken en deel te nemen aan actieve uitdagingen, kunnen jullie weer van de berg af komen. Alleen teams die samenwerken, kunnen overleven.

Het verhaal van Escape the Blizzard begint bij een bedrijfsuitje in een gezellige, warme berghut. Opeens wordt het uitstapje onderbroken door een inkomend stormalarm. Binnen enkele uren zal iedereen zijn ingesneeuwd en zonder stroom zitten!

Om te overleven, moeten de teams naar buiten. Onderweg krijgen ze een reeks winterwildernis survival challenges voorgeschoteld, zoals knopen leggen, dierensporen identificeren, eerste hulp, bergbewustzijn en veel meer. Deze challenges leiden de teams uiteindelijk naar de laatste uitdaging, waarbij ze het reddingsvliegtuig met behulp van signalen moeten helpen bij het landen, zodat het vliegtuig ze weer in veiligheid kan brengen.

Leerresultaten

Escape the Blizzard helpt bij het bevorderen van de veerkracht van uw team. Het is speciaal ontworpen om teamleden te dwingen samen te werken. Elk individu heeft een deel van de vraag of oplossing in handen en alleen door samen te werken kan het team tot het juiste antwoord komen. Het meeslepende thema en de onderhoudende uitdagingen zorgen voor leuke gesprekken en de mogelijkheid om verhalen uit het verleden te vertellen. Hierdoor krijgen teamleden de ruimte om elkaar op een ander niveau te leren kennen. Omdat de uitdagingen gericht zijn op real-life basisvaardigheden voor survival, zullen de spelers na het spel een grotere kennis hebben van hoe te overleven in de wildernis.

remote team building

Remote team activiteit

Dit programma is bedoeld als online activiteit voor mensen die op afstand werken. Het team werkt mogelijk deels vanuit huis, op verschillende regionale kantoorlocaties of in verschillende landen. Spreekt dit programma je aan, maar wil je hier een face-to-face of hybride oplossing voor? Neem contact met ons op om te zien hoe we dit programma op maat kunnen maken.

web or app


Web- en App-gebaseerde teambuildingsprogramma's op afstand

Wist u dat wij activiteiten aanbieden op web én app? Vraag ons welke remote programma's passen bij uw situatie.

Team Assessment Tool Logo

Beoordelingstool voor Teams

Dit product is zeer geschikt voor een begeleide debriefing van een evenement. Om het leerresultaat te vergroten en de activiteit nóg zinvoller te maken, sluit u uw activiteit af met onze unieke, speciaal ontworpen app. Met een op maat gemaakte debriefing van onze Beoordelingstool voor Teams zorgt u ervoor dat uw teambuilding-evenement blijvend resultaat en kwantificeerbaar rendement zal opleveren, en dat de teamcohesie, individuele persoonlijke groei, ontwikkeling van vaardigheden en uiteindelijk ook de prestaties worden bevorderd. Meer informatie

Offerte Aanvraag