Escape the Blizzard

Een Escapespel met Survivalthema

1 - 3 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Escape the Blizzard begint in een trainingscentrum waar de teams survivalvaardigheden moeten leren die goed van pas komen bij de huidige verwoestende weerpatronen. Met behulp van onze app-gebaseerde technologie zullen de teams kennis opdoen en tegen elkaar strijden in verschillende uitdagingen met survivalthema, waaronder trivia en het insturen van foto's en video's. Er zijn verschillende trainingszones: Navigatie, Schuilplaats, Knopen, Vuur, Dierenkennis, Waterfiltratie, Seinen, Eerste Hulp en Voeding. Er zijn zoveel thema's dat een enkel team ze niet allemaal kan voltooien.

Opeens wordt de training onderbroken door een inkomend stormalarm. Over slechts 30 minuten zal de hele regio worden getroffen door een storm die naar verwachting weken, misschien wel maanden aan zal houden.

Om te overleven, moeten de teams als één groep samenwerken en hun nieuwe vaardigheden inzetten om survivalhulpmiddelen uit een vergrendelde doos te krijgen. Bij de laatste test gaat het om doelnauwkeurigheid, EHBO-brancard-challenges, ontcijferen van morsecodes, het bouwen van een schuilplaats, en veel meer. Door de uitdagingen te voltooien, kunnen de teams de doos ontgrendelen en daaruit de juiste hulpmiddelen halen om de sneeuwstorm te overleven. De teams die samenwerken, zullen samen overleven.

Leerresultaten

Escape the Blizzard is speciaal ontworpen om teamleden te dwingen face-to-face samen te werken. In de escaperoom-achtige finale gaan de teams en de individuele teamleden aan de slag met roldelegatie. Er zullen groepsdiscussies ontstaan over de sterke en zwakke punten van ieders vaardigheden. De teams moeten onder tijdsdruk problemen oplossen, presteren en slagen.

De trainingszones zijn gericht op levensechte survivalvaardigheden. Aan het einde van het spel zullen de spelers dan ook veel kennis hebben opgedaan over overleven in de wildernis.

Door het meeslepende thema en de boeiende uitdagingen zullen discussies worden aangewakkerd en krijgen de deelnemers de gelegenheid verhalen te vertellen over ervaringen uit het verleden. Hierdoor ontstaat er ruimte om elkaar op een ander niveau en op een oprechte manier te leren kennen.

Offerte Aanvraag