Quickfire

Leuk, snel tempo tablet gebaseerd team uitdagingen

30 minuten - 4 uren
Binnen en buiten
Competitief / Samenwerkend
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Quickfire is een dynamisch en competitief teambuilding spel waarbij snelheid, slimheid en samenwerking centraal staan. Elk team begint met een tablet en box vol materialen die je bij de diverse opdrachten nodig hebt. De uitdaging voor de teams is om binnen de gestelde tijd zoveel mogelijk opdrachten te voltooien, waarbij ze strijden tegen andere teams om de overwinning.

De opdrachten in Quickfire variëren van mentale en creatieve puzzels tot fysieke opdrachten, met een breed scala aan moeilijkheidsgraden. Ook vind je op de tablet zowel foto's opdrachten, video's challenges, snelle vragen, meerkeuzevragen en logische raadsels. Teams kiezen strategisch uit honderden beschikbare opdrachten, waarbij elke voltooide taak hen dichter bij de overwinning brengt.

Dit spel is ontworpen om de sterke punten van elk individu naar voren te brengen, waarbij teamleden met vergelijkbare vaardigheden zich verenigen om specifieke uitdagingen aan te gaan. Sommige taken vereisen de inzet van het hele team, wat de noodzaak van leiderschap, strategische planning en effectieve communicatie benadrukt.

Naarmate de tijd verstrijkt, neemt de intensiteit van het spel toe, dat uitmondt in een spannende en hectische finale. De sfeer is uitstekend en het volume in de zaal wordt steeds hoger richting de laatste minuten van het spel, waarna het winnende team wordt gekroond. Quickfire is niet alleen een test van individuele en teamvaardigheden, maar ook een onvergetelijke ervaring die de teamgeest aanzienlijk versterkt.

Leerresultaten

In Quickfire werken succesvolle teams effectief samen om risico's en opbrengst tegen elkaar af te wegen. Met de tijd die wegtikt past ieder team de strategie continu aan om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren.

Het vertrouwen groeit als opdrachten met succes worden afgerond en men elkaars verschillende vaardigheden leert waarderen. Groepsopdrachten vereisen dat teams innovatief nadenken. Ze moeten effectief communiceren om tot een gezamenlijke strategie te komen en vervolgens snel en onbevangen actie te ondernemen.

Tijdens Quickfire wordt er veel gelachen. Het laat teams met een gevoel van opwinding en eenheid achter. Het belangrijkste is dat deelnemers leren om hun eigen kracht en de uiteenlopende vaardigheden van anderen in hun team te waarderen.

Quickfire is een ideaal spel om maatwerk opdrachten in on op te nemen over thema's die spelen, productkennis te testen en/of de toekomstvisie terug te laten komen. Ook kan de look en feel afgestemd worden op de huisstijl van de organisatie.

Related Testimonial

We focussen ons op teamdynamiek, vaardigheden en rollen binnen ons team. Quickfire heeft mensen op briljante wijze geholpen om hun eigen sterke en zwakke punten te zien en dit ook te waarderen bij anderen. Sinds deze activiteit hebben we een groot verschil gezien in de manier waarop mensen met elkaar communiceren en samenwerken.

Novartis

Offerte Aanvraag