The Big Picture

Een mega kunstwerk op basis van jullie kernwaarden

1 - 3 uren
Binnen en buiten
Samenwerkend
12 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

De Big Picture is een unieke ervaring die begint met het opsplitsen van de deelnemers in kleine groepen. Elk team ontvangt essentiële schildermaterialen: penselen, verf, een ontwerp van hun individuele schilderij en twee blanco schildersdoeken. Teams werken samen om verf te mengen en de juiste kleuren te creëren, waarna ze aan de slag gaan om hun deel van het grotere kunstwerk te schilderen.

Gedurende deze oefening ontdekken de teams al snel dat samenwerking met andere groepen essentieel is om het gehele kunstwerk te voltooien. Dit bevordert niet alleen teamgeest en creativiteit, maar versterkt ook communicatie tussen teams als ook strategisch denken.

Het hoogtepunt van 'The Big Picture' is de spectaculaire onthulling van het voltooide kunstwerk. Alle schilderijen worden in een groot frame gezet en hier wordt het complete meesterwerk onthuld. Dit leidt steevast leidt tot luid gejuich en daverend applaus.

Leerresultaten

Het is cruciaal om in iedere organisatie regelmatig een stap terug te doen en het grote geheel te bekijken. The Big Picture benadrukt het belang van teamwerk, samenwerking en communicatie door samen een artistiek meesterwerk te creëren. Dit project wordt niet alleen een kunstwerk, maar ook een weerspiegeling van uw bedrijfsdoelstellingen, waarden, missie en visie.

Voorafgaand aan de activiteit werken onze getalenteerde grafisch ontwerpers nauw met jullie samen om een ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij de organisatie. Dit inspirerende kunstwerk, indrukwekkend in omvang, culmineert in een spectaculaire onthulling. 'The Big Picture' is voor elk bedrijf een gouden kans om een gedeelde visie te vieren en diepe betrokkenheid bij haar medewerkers te bevorderen.

Het meesterwerk kan na afloop bij jullie opgehangen worden als een tastbaar toekomstbeeld waar iedereen aan mee heeft gewerkt.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Een leuke toevoeging is om de schilderijen via een veiling te verkopen aan de deelnemers. De opbrengst wordt dan gedoneerd aan een goed doel.

Related Testimonial

We zijn erg tevreden met de ondersteuning van zowel ons eerste contact als het Catalyst operations team, die The Big Picture echt van de grond hebben gekregen. Het was zeer succesvol met blijvende resultaten.

Co-Operative Financial Services

Offerte Aanvraag