The Big Picture

Giga kunstwerk gemaakt door team samenwerking

1 - 3 uren
Binnen en buiten
Samenwerkend
12 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

De Big Picture teambuilding oefening begint met het verdelen van individuen in kleine teams. Teams verzamelen penselen, verf, een diagram van hun individuele canvas en een blanco schildersdoek. Vervolgens gaan ze als team aan de slag om verf te mengen om de juiste kleuren te creëren en hun canvas te schilderen.

Al snel tijdens de oefening realiseren teams zich dat ze met andere teams moeten samenwerken om het gehele kunstwerk tot een succes te maken.

Eenmaal voltooid is het hoogtepunt van The Big Picture de uiteindelijke onthulling waar tijdens een debriefing sessie, het meesterwerk voor het eerst aan alle deelnemers wordt onthuld, wat altijd resulteert in luid gejuich en daverend applaus.

Leerresultaten

Het is belangrijk om af en toe een stapje terug te doen en naar het 'grote geheel' te kijken, vooral als je kijkt naar een organisatie en de manier waarop haar mensen intern opereren en communiceren. In The Big Picture wordt het belang van teamwerk, samenwerking en communicatie versterkt door het schilderen van een artistiek meesterwerk van werkelijk epische proporties. Voorafgaand aan de activiteit werken onze grafisch ontwerpers met u samen om een kunstwerk te creëren dat uw doelstellingen, waarden, missie en visie weerspiegelt. Inspirerend door zijn omvang, en met een spectaculaire onthulling, is The Big Picture voor elk bedrijf echt een gouden moment om een gedeelde visie te vieren en betrokken te zijn bij haar medewerkers.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Doeken worden vaak gebruikt om muren in hospices, kinderdagverblijven of bejaardentehuizen op te fleuren of voor een goed doel te veilen.

Related Testimonial

De afgevaardigden leerden het belang van coördinatie en communicatie kennen. De Big Picture maakt ook duidelijk hoe belangrijk het is om niet alleen je eigen deel goed te doen, maar ook om te zorgen voor samenhang en afstemming met de andere groepen die hetzelfde doel nastreven.

Jones Lang Lasalle

Offerte Aanvraag