Funk the Junk

Ervaar muziek op een nieuwe frisse manier

1 - 1.5 uren
Binnen en buiten
Samenwerkend
25 - 60

Programmaoverzicht

Funk The Junk biedt een frisse nieuwe benadering van de muziekervaring met professioneel gestemde 'sloop'-instrumenten, die met passie opnieuw zijn uitgevonden uit stedelijke afval. Sta versteld als de collectieve creativiteit van uw team wordt losgelaten om een band als geen ander te vormen.

De deelnemers worden uitgedaagd om te improviseren, te componeren, te dirigeren, te verkennen en soundscapes uit de twilight zone te ervaren en stampvoetend plezier te maken. De groep maakt prachtige emotievolle muziek van magische uitvindingen zoals gestemde druktanks, teenslipper telefoons en harmonische vuurbellen.


Leerresultaten

Funk the Junk belichaamt creatieve expressie met een gezamenlijke focus op vertrouwen tussen teams, gedeelde visie en positieve attitudes. Het opnieuw uitvinden van de toekomst is van cruciaal belang voor een vooruitstrevende bedrijfsstrategie, Funk the Junk moedigt deelnemers aan om met beperkte middelen de grenzen van wat er mogelijk is te heroverwegen. Deze all-inclusive energizer biedt een gelijk speelveld waarin alle persoonlijkheden tot hun recht komen. Denk outside the box en zie hoe je collega's lachen en glimlachen terwijl ze een sonische sensatie creëren die apart en leuk is.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Funk the Junk is bewust zo neergezet om recycling en vindingrijkheid op onze agenda's te zetten.

Related Testimonial

Verbluffende manier om muziek te maken met afgedankte materialen. Een geweldige herinnering voor ons allemaal om inventief met ons afval om te gaan. Het was hilarisch!

Offerte Aanvraag