Outbreak - Defeat the Virus

Kan uw team de codes ontcijferen om een vaccin te maken en de wereld te redden?

1 - 2 uren
Binnen
Competitief
12 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Eerst krijgen de teams een intrigerende video te zien. Ze vernemen dat een paar maanden geleden een synthetisch virus werd ontdekt dat het vermogen van mensen om te communiceren en samen te werken vernietigt. De video vertelt het verhaal van een team van internationale wetenschappers die, terwijl ze een vaccin tegen het virus ontwikkelden, op tragische wijze besmet zijn geraakt. Als gevolg daarvan zijn ze niet langer in staat om samen te werken en hebben ze hun bevindingen versleuteld, opgesloten en verborgen.

Teams worden uitgedaagd om het vaccin te vinden en de wereld te redden! Tijdens deze zoektocht moeten ze de dozen openen, de codes ontcijferen en de juiste DNA-monsters naar de analyzer brengen. Om de eerste doos te openen en met hun zoektocht te beginnen horen ze in de video dat ze de website van het laboratorium moeten raadplegen.

Ze moeten snel werken. In de kamer laat een scherm een live-beeld van het virus onder een krachtige microscoop zien. Kunnen ze het vaccin vinden voordat het synthetische virus muteert, de barrière van neutrale cellen doorbroken wordt en de infectie zich verspreidt?

Leerresultaten

Outbreak is een leuk en ervaringsgericht leerspel dat teamwerk en probleemoplossend vermogen in een leuke en ontspannen omgeving stimuleert. Effectieve communicatie en actief luisteren zijn essentiële ingrediënten voor succes.

In de loop van het spel beseffen de teamleden dat het individuele talent, de kracht en het potentieel van elke persoon belangrijk is voor de effectiviteit van het hele team. Teams leren binnen een beperkte tijdsdruk efficiënt en effectief te werken terwijl ze hun collectieve probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen.

Offerte Aanvraag