Team Wellbeing Online

Leuke, boeiende teamactiviteit over gezondheid en welzijn

30 minuten - 1.5 uren
Binnen
Competitief
4 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Go Team Wellbeing Online is een leuke, boeiende teamactiviteit die speciaal is ontworpen om deelnemers te helpen bij het verbeteren van hun vermogen om zich aan te passen aan frequente veranderingen, en een cultuur van continu leren te creëren op de werkplek.

Tijdens de activiteit voltooien de deelnemers leuke team challenges gericht op het thema welzijnn. De opdrachten zijn leuk, boeiend en vooral effectief. Ze concentreren zich op een reeks welzijnsthema's, waaronder praktische ideeën voor een gezond dieet dat deelnemers zelf kunnen samenstellen. Houding en beweging, verbinding maken met de natuur en het belang van het nemen van een time-out gedurende de dag om het energieniveau te verhogen. De activiteiten zijn er in verschillende vormen. Sommige passief, sommige actief en ze kunnen specifiek worden ontworpen om aan te sluiten bij de kenmerken van het team of de organisatie.

De deelnemers kunnen via een QR-code en met behulp van ons bekroonde Go Team-platform deelnemen aan de activiteit. Op het platform vinden ze duidelijke instructies over het downloaden van de App en het starten van het spel. Deelnemers kunnen voor het uitvoeren van de activiteiten via video-bellen een grotere breakout-groep aanmaken. Onze begeleider zal online zijn om deelnemers door het programma te leiden en de groep, indien gewenst, een debriefing te geven.

Leerresultaten

Meer dan ooit moeten we nu een open geest hebben om ons aan te passen aan frequente veranderingen en een cultuur van continu leren op de werkplek te creëren. Verbondenheid, creatief zakelijk denken en mentale focus en concentratie zijn essentieel. Het ontwikkelen van emotionele intelligentie, fysieke en mentale gezondheid, het stimuleren van geluk en een zorgzame houding ten opzichte van de omgeving is cruciaal voor ieders welzijn. Go Team Wellbeing helpt uw teamleden deze kwaliteiten te ontwikkelen en te versterken.

Go Team Wellbeing Online is speciaal gemaakt om te helpen een 'emotioneel intelligent kantoor' te creëren en om high-performing teams te ondersteunen. De vaardigheden en kennis die deelnemers opdoen, zal hen zowel op het werk als in het persoonlijke leven helpen en zal na het evenement een langdurig effect hebben. Go Team Wellbeing leidt deelnemers op hoe ze hun sterke punten in dienst van het hele team kunnen stellen. Teamleden ontwikkelen vaardigheden voor vlottere en positieve communicatie met collega's. Het programma helpt hen een positieve emotionele omgeving te creëren en zo effectievere werkprocessen mogelijk te maken. Go Team Wellbeing Online helpt uw teamleden om zelfverzekerder te zijn en kalm en energiek te blijven. Het moedigt hen aan om zich te concentreren op het feit dat zij hun levensstijl en toekomst bepalen.

Offerte Aanvraag