Go Team Wellbeing

Leuke boeiende team activiteit over gezondheid en welzijn

30 minuten - 1.5 uren
Binnen
Competitief
4 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Go Team Wellbeing is een leuke, boeiende teamactiviteit die speciaal is ontworpen om deelnemers te helpen zich aan te leren passen aan frequente veranderingen en een cultuur van continu leren op de werkplek te creëren.

Tijdens de activiteit voltooien de deelnemers leuke team challenges gericht op het thema welzijnn. De opdrachten zijn leuk, boeiend en vooral effectief. Ze concentreren zich op een reeks welzijnsthema's, waaronder praktische ideeën voor een gezonde voeding die deelnemers zelf kunnen maken. Houding en beweging, verbinding maken met de natuur en het belang van het nemen van een time-out gedurende de dag om het energieniveau te verhogen. De activiteiten zijn er in verschillende vormen. Sommige passief, sommige actief en ze kunnen specifiek worden ontworpen om aan te sluiten bij de kenmerken van het team of de organisatie.

Met behulp van onze bekroonde Go Team-app kunnen deelnemers ofwel als groep deelnemen op kantoor, congreslocatie of gekozen locatie buitenshuis. Go Team Wellbeing is ook beschikbaar voor teams die op afstand werken. In onze online versie voor teams op afstand worden deelnemers uitgenodigd mee te spelen via een QR-code en duidelijke instructies van onze begeleiders. Deelnemers verbinden via video-bellen met de hele groep en werken in teams in virtuele breakout-sessies. Onze facilitator zal online zijn om deelnemers door het programma te leiden en de groep, indien gewenst door een debriefing te leiden.

Leerresultaten

Meer dan ooit moeten we een open geest hebben om ons aan te passen aan frequente veranderingen en een cultuur van continu leren op de werkplek te creëren. Verbondenheid, creatief zakelijk denken en mentale focus en concentratie zijn essentieel. Het ontwikkelen van emotionele intelligentie, fysieke en mentale gezondheid, het stimuleren van geluk en een zorgzame houding ten opzichte van de omgeving is cruciaal voor ieders welzijn. Go Team Wellbeing helpt uw teamleden deze kwaliteiten te ontwikkelen en te versterken.

Go Team Wellbeing is speciaal gemaakt om te helpen een 'emotioneel intelligent kantoor' te creëren en om high-performing teams te ondersteunen. De vaardigheden en kennis die deelnemers opdoen, zal hen zowel op het werk als in het persoonlijke leven helpen en zal na het evenement een langdurig effect hebben. Go Team Wellbeing leidt deelnemers op hoe ze hun sterke punten in dienst van het hele team kunnen stellen. Teamleden ontwikkelen vaardigheden voor vlottere en positieve communicatie met collega's. Het programma helpt hen een positieve emotionele omgeving te creëren en zo effectievere werkprocessen mogelijk te maken. Go Team Wellbeing helpt uw teamleden om zelfverzekerder te zijn en kalm en energiek te blijven. Het moedigt hen aan om zich te concentreren op het feit dat zij hun levensstijl en toekomst bepalen.

Offerte Aanvraag