Head to Toe

Yoga stretch met mindfulness

10 - 40 minuten
Binnen en buiten
Samenwerkend
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

De unieke volgorde van de oefeningen in Head to Toe is ontwikkeld door een gerespecteerde gezondheidsdeskundige als een directe 'opkikker' die gemakkelijk kan worden uitgevoerd in elke omgeving. Head to Toe kan tijdens een enkele sessie worden uitgevoerd als een zeer effectieve conferentie energizer. Bovendien kunnen dankzij het modulaire ontwerp de oefeningen vervolgens tijdens uw conferentie steeds opnieuw worden geïntroduceerd en voor kortere tijd worden toegepast, op momenten waarop u uw deelnemers opnieuw wilt scherpstellen en van energie wilt voorzien. Elke deelnemer krijgt een flipboekje van hoge kwaliteit als geheugensteuntje om de activiteiten toe te voegen aan hun dagelijkse routine.

Leerresultaten

Head to Toe is een informele, niet-bedreigende energizer die de deelnemers leert hoe ze tijdens hun werkdag aan hun persoonlijke gezondheid en mindfulness kunnen werken. Investeren in de gezondheid en het welzijn van medewerkers heeft een bewezen rendement. Wanneer ze zich op gezette tijden richten op ademhaling en stretchen, kunnen ze beter hun tijd en stressniveaus beheren, waardoor de productiviteit en het behoud van personeel verbetert en het ziekteverzuim afneemt.


Related Testimonial

We wilden graag benadrukken hoe gemakkelijk het is om een paar momenten van mindfulness en beweging in het dagelijks leven op te nemen. Head to Toe heeft dit gedaan - de meeneemboekjes zijn een geliefd item op ons kantoor.

First National Bank

Offerte Aanvraag