ibuild - hybrid teams

Stimuleer teamcommunicatie, waar je ook bent

1.5 - 3 uren
Binnen en buiten
Samenwerkend
4 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Het uiteindelijke doel van iBuild is het doorgeven van informatie via een communicatiekanaal, om op die manier een replica van een model te maken zonder het te zien! Elk team heeft een speler op afstand, de Architect, die contact maakt met het team via hun digitale instrument. De informatie verloopt van de 'Architecten', via de 'Koeriers' en komt uiteindelijk uit bij de 'Bouwers'. De spanning om tot een nauwkeurig resultaat te komen, wordt nog eens extra verhoogd door de strenge projectdeadline en het plotselinge wisselen van de rollen. Elke deelnemer speelt een cruciale rol in het succes van hun team.

Leerresultaten

iBuild is een verbindende activiteit die geweldige resultaten oplevert. De nadruk ligt op het belang van taal, feedback en het stap-voor-stap opbouwen van een strategie. Bij iBuild krijgen deelnemers de kans om verschillende manieren van communiceren te verkennen: virtueel, persoonlijk, verbaal en non-verbaal. De kunstmatige barrières in het spel brengen niet alleen een hoop plezier, ze benadrukken ook de fundamentele principes van het uitwisselen van informatie. De leerresultaten beperken zich niet alleen tot het verbeteren van de interne communicatie en het aanpassen aan de nieuwe manier van werken, ze geven ook inzicht in de 'best practices' op het gebied van klantrelatiebeheer.

together apartRemote - Hybride - Meerdere locaties

Deze activiteit is ontworpen voor face-to-face, remote en hybride teams, en voor teams die vanaf verschillende locaties werken. Werken uw mensen vanuit huis, vanaf meerdere regionale locaties of in verschillende landen, vraag ons dan naar de externe of hybride versie van deze activiteit. Neem contact met ons op om te zien hoe we deze ervaring op uw team kunnen aanpassen.

Offerte Aanvraag