In the Picture

Bedrijfslogo van pasfoto's

30 minuten - 1 uur
Binnen
Samenwerkend
40 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

In In The Picture wordt bij aankomst op de conferentie van elke deelnemer tegen verschillende gekleurde achtergronden een foto gemaakt. Tijdens de conferentie worden alle foto's door ons computersysteem verwerkt tot een spectaculair slotprogramma dat de deelnemers zelf in de kijker zet. Op een dramatisch muzieknummer beginnen ze op het grote scherm beelden van zichzelf te zien. Eerst zien we een snel bewegende reeks van individuele gezichten, dan een montage van vier gezichten, dan zestien, dan vierenzestig. Als ons beeld uitzoomt en het tempo versnelt zien we steeds meer gezichten tot er simpelweg te veel zijn om te tellen. Het camerabeeld gaat verder terug tot we zien dat de beelden, die nu vele malen zijn vermenigvuldigd, samen het bedrijfslogo of de thema-boodschap van de conferentie hebben gecreëerd.


Leerresultaten

In the Picture is een spectaculaire drie minuten durende conferentieclimax die laat zien wat uw bedrijf bijzonder maakt en de bijdrage van uw mensen aan het succes ervan erkent. In the Picture versterkt bij individuen het idee dat zij een rol te spelen hebben in het bedrijf. Het benadrukt dat elk individu er toe doet en dat de individuen samen de bedrijfscultuur vormen en een levende representatie van het merk zijn.


Related Testimonial

In the Picture was een leuke manier om ons logo te laten representeren door onze mensen - onze belangrijkste merkambassadeurs!

Accenture

Offerte Aanvraag