In the Picture - Remote

Een leuke verkenning van individuele verschillen en gedeelde identiteit

30 minuten - 1 uur
Binnen
Samenwerkend
40 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

In the Picture - Remote is speciaal ontworpen voor teams op afstand die een gedeelde identiteit willen bespreken en verkennen. Deelnemers worden uitgenodigd om een aantal selfies te maken die samenkomen in een videoclip waarin alle leden van hun team te zien zijn. Ze krijgen duidelijke instructies over de oriëntatie en achtergrondkleur van hun foto's en waar ze moeten worden geüpload. Zodra alle afbeeldingen binnen zijn, wordt de video gemaakt. Deelnemers nemen deel aan de première van de video via een online vergadertool. Eerst volgt een snel bewegende reeks van individuele gezichten. De camera draait terug en onthult een krachtig beeld dat is gecreëerd door het samenvoegen van de foto's van de teamleden.

Leerresultaten

In the Picture - Remote is een leuke teamactiviteit met krachtige leerresultaten. De fotografische criteria kunnen worden aangepast om waarden en cultuur weer te geven of om elkaar beter te leren kennen. In the Picture is een uitstekende aftrap voor discussies over het belang van gedeelde identiteit en hoe deze te ontwikkelen in teams op afstand. Het kan worden gebruikt als hulpmiddel om deelnemers aan te moedigen hun uniciteit in fotografisch formaat uit te drukken en zo de eenheid van de groep te vergroten. Het uiteindelijke visuele resultaat versterkt het belang van de gedeelde identiteit van de groep, ondanks dat elke persoon een uniek individu is. Deelnemers worden uitgedaagd om creatief te worden en hun uniciteit uit te drukken in hun foto's. Omdat de foto's moeten worden genomen volgens de meegeleverde richtlijnen, benadrukt In the Picture ook het belang van receptieve taal bij effectieve communicatie als een team op afstand.

Remote Team Activity

Team activiteit op afstand

Als uw team niet in dezelfde stad of dezelfde fysieke ruimte kan zijn, probeer dan de online versie van deze activiteit die speciaal is ontworpen voor teams op afstand. Het is een geweldige manier om een team van mensen die op afstand werken te engageren, te motiveren en te verbinden. Met behulp van online conferencing zullen onze bekwame facilitatoren er zijn om uw deelnemers tijdens de hele ervaring te begeleiden. Neem contact op om te ontdekken hoe we deze ervaring kunnen aanpassen voor uw externe team.

Offerte Aanvraag