Integrity

Bestudeer waarden in een reeks boeiende uitdagingen.

1.5 - 2 uren
Binnen en buiten
Competitief
10 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

In maximaal 100 minuten tijd werken teams van 5-8 personen koortsachtig een circuit af van lastige 3-dimensionale taken. Men krijgt slechts 20 minuten de tijd om elke taak op te lossen. Communicatie, leiderschap en teamwerk worden zodoende tot het uiterste getest. In tegenstelling tot gewone 'tien in een dozijn' probleemoplossende oefeningen bewandelt Integrity een nieuwe weg. Door een revolutionaire nieuwe speldynamiek te introduceren waarbij zowel het team als hun 'scheidsrechter' worden beoordeeld op hun prestaties!

Aan het begin van elke taak wordt een vrijwillige scheidsrechter van het team dat weggaat aangewezen om toezicht te houden op het binnenkomende team. Zodra de tijd om is geeft die scheidsrechter het team volgens zeven prestatiecriteria cijfers. Vervolgens krijgt de scheidsrechter een cijfer van het team. Elk team beschikt ook over vijf 'Integrity Stones' om naar eigen goeddunken aan de scheidsrechters toe te kennen. Na een duizelingwekkende serie van vijf fysieke breinbrekers maken de teams hun totale zuurverdiende scores plus 'Integrity Stones' bekend en worden de winnaars bekendgemaakt.

Leerresultaten

Verken waarden en een gevoel van 'wat goed is' in deze slimme, uitdagende en goed doordachte reeks van uitdagingen. Integrity biedt een aansprekend platform waar deelnemers communicatie- en leiderschapskwaliteiten analyseren. Ook ontwikkelen ze flexibele teams en belichten ze individuele karaktereigenschappen.

Breng in uiterlijk 100 minuten tijd het denken van uw team in evenwicht. De subtiele onderliggende bedrijfsboodschap, die in de loop van het spel geleidelijk aan naar voren komt, moedigt deelnemers aan om de wereld vanuit het perspectief van hun collega's, klanten en leveranciers te bekijken.

Integrity biedt een veilige omgeving om het juiste gedrag aan te sturen, de bedrijfscultuur te onderzoeken, een proactieve discussie op gang te brengen en snel samenhangende teambeslissingen te nemen. Omdat integriteit een persoonlijke kwaliteit van eerlijkheid en oprechtheid is, is het is een waarde die we allemaal nastreven. Integriteit betekent het juiste doen op een betrouwbare manier en het is een essentiële waarde die alle vooruitziende, toekomstgerichte bedrijven omarmen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De ingenieuze, tactiele materialen voor 'Integrity' worden met de hand gemaakt in werkplaatsen in Beieren (Duitsland). Hier doen mensen met een beperking betaald werk.

Team Assessment Tool Logo

Beoordelingstool voor Teams

Dit product is zeer geschikt voor een begeleide debriefing van een evenement. Om het leerresultaat te vergroten en de activiteit nóg zinvoller te maken, sluit u uw activiteit af met onze unieke, speciaal ontworpen app. Met een op maat gemaakte debriefing van onze Beoordelingstool voor Teams zorgt u ervoor dat uw teambuilding-evenement blijvend resultaat en kwantificeerbaar rendement zal opleveren, en dat de teamcohesie, individuele persoonlijke groei, ontwikkeling van vaardigheden en uiteindelijk ook de prestaties worden bevorderd. Meer informatie

Offerte Aanvraag