Quickfire Festive

Feestelijke, leuke, tablet-gedreven teamuitdagingen.

20 minuten - 2 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

De Kerstman komt de zaal binnen en presenteert elk team met een kous vol spullen en een tablet met een menu vol seizoensgebonden malligheid. Door hun respectievelijke talenten te bundelen kunnen teams een plan ontwikkelen om een overvloed aan Quickfire-wedstrijden binnen een bepaalde tijd te voltooien. De unieke Quickfire interface biedt een feestelijke selectie van mentale, creatieve en actieve uitdagingen die spontane interactie stimuleren. Alle uitdagingen hebben verschillende instapkosten en complexiteitsniveaus. Teams beheren middelen en leiden talent door uitdagingen die ze kunnen aangaan, terwijl ze een evenwicht vinden tussen risico's en potentiële beloning. Naarmate de tijd voorbij tikt wint de Kerstgedachte aan kracht en worden de deelnemers volledig ondergedompeld in een competitieve en toch ondersteunende sfeer.

Leerresultaten

Door de toegenomen tijdsdruk zetten de deelnemers snel alle remmingen opzij en hebben ze vertrouwen in hun eigen talenten. Naarmate het spel aan kracht wint begrijpen de teams hun collectieve kracht en krijgen ze meer vertrouwen om een verhoogd risico te lopen en makkelijker te beslissen bij de taakselectie. Christmas Quickfire bevordert een “doe houding” en ondersteunende cultuur. Het creëert een positief platform voor collega's om zich op een gelijk speelveld te begeven, nieuwe vaardigheden te leren en gemeenschappelijke banden op te bouwen. Christmas Quickfire is een geweldige manier om je team te belonen, prestaties te vieren en je te richten op de doelen voor het komende jaar. De activiteit is flexibel, zelfs met beperkte ruimte op de locatie en biedt veel ruimte voor het op maat maken van belangrijke bedrijfsgerelateerde berichtenuitwisseling.

Related Testimonial

Teambinding zonder drankspelletjes, maar met veel plezier en gezelligheid vormde dit jaar een leuk slot bij het eindejaarsfeest voor onze medewerkers. We zullen zeker nog een keer op zoek gaan naar een dergelijk programma.

Offerte Aanvraag