Time Management

Krijg meer werk gedaan in minder tijd door productiever te worden via effectief time management

time management skills

Mensen kunnen slimmer werken en meer werk verrichten in minder tijd, wanneer zij geleerd hebben taken en activiteiten te organiseren en in de tijd te plannen. Onderzoek wijst op de stress die individuen en teams ondervinden als gevolg van het ontbreken van dergelijke vaardigheden. Bij time management gaat het om het focussen op de resultaten in plaats van op de taken. Veel mensen hebben het druk maar krijgen niet veel werk gedaan, wat resulteert in het missen van deadlines, verhoogde stressniveaus en kwalitatief mindere resultaten.

Het maken van een tijdsplanning kan wellicht overkomen als iets wat zelf veel tijd kost, maar dit zal uiteindelijk wél leiden tot tijdbesparingen op de lange termijn en ervoor zorgen dat de juiste resultaten worden behaald. Individuen en teams die met gestructureerd tijdbeheer werken, komen professioneler over dan degenen die dit niet doen.

Teambuilding programma's zijn een effectieve manier om de positieve relatie tussen tijdsmanagement en effectieve productiviteit te accentueren en te versterken.

Bekijk ook onderstaande selectie gerelateerde programma's.
Hulp nodig bij het maken van de keuze? Zoek je iets anders?

Neem Contact Op

Het Catalyst Teambuilding Model WHITEPAPER

Team Building Model
Het Catalyst Teambuilding Model

Van ‘uitje voor de lol’ naar strategisch instrument Dit whitepaper laat zien hoe je met behulp van het Catalyst Team Building Model teambuildingactiviteit als strategisch hulpmiddel kunt gebruiken.

Lees verder

Aanverwante case studies