Quickfire Winter Olympics Online

Leuke tablet-gebaseerde opdrachten met het thema van de Olympische Winterspelen.

20 minuten - 2 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Teams downloaden de Quickfire-app en nomineren in de breakout-rooms een team coach terwijl de andere deelnemers de atleten zijn. Je speelt een strategisch spel waarbij je zoveel mogelijk opdrachten met elkaar uitvoert. De teams spelen zes rondes die allemaal in het teken staan van de Olympische Winterspelen met creatieve, meerkeuze-, video- en foto opdrachten. Elke opdracht met een eigen moeilijkheidsgraad en beloning.

De atleten selecteren de uitdagingen waarvan ze denken dat ze ze met succes kunnen voltooien, waarbij elke challenge een prijs en beloning heeft. Maar geen opdracht is te veeleisend voor de topatleten. Naarmate de tijd verstrijkt, neemt het tempo en het nemen van risico's toe, waarbij een inclusieve sfeer ontstaat vol plezier, fun en urgentie. Het winnende team wordt gekroond tot winnaar op het podium met Olympische Wintermedailles.


Leerresultaten

Het winnende team is het team met de meeste punten aan het einde van het spel, niet het team dat als eerste eindigt. Duidelijke communicatie tussen de 'Coach' en hun teamgenoten is van vitaal belang om zoveel mogelijk opdrachten binnen de tijd te voltooien! Spelers verlaten het spel met nieuwe Olympische kennis en een diepere band met hun collega's. De Quickfire-app en opdrachten kunnen volledig worden aangepast om jullie merk en waarden in het spel terug te laten komen.

Offerte Aanvraag