StreetBeat

Levendige muziek voor straatcarnaval

1 - 2 uren
Binnen en buiten
Samenwerkend
30 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

In StreetBeat worden teams uitgedaagd om hun eigen kleurrijke en levendige straatcarnaval te organiseren in slechts 90 minuten!

In groepsverband onderzoeken deelnemers de geluiden die gemaakt kunnen worden van instrumenten zoals vuilnisbakken, afvoerpijpen en tuinborstels en de visuele effecten die gemaakt kunnen worden uit een groot aantal stedelijke voorwerpen.

De resulterende dynamische en vrolijke optredens laten duidelijk zien hoe de verschillende groepen op verschillende manieren succes interpreteren, uitdrukken en behalen.

Het is een ervaring die gegarandeerd zorgt dat uw team voorop blijft lopen door het creëren van een positieve teamhouding en door een glimlach op iedereens gezicht te toveren.

Leerresultaten

In een race tegen de klok, en met beperkte middelen, betekent het hard werken en veel teamwerk. De groep moet alle creatieve energie bundelen om een onvergetelijke prestatie neer te zetten.

Bij StreetBeat draait alles om samen te werken aan een gemeenschappelijk doel.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

StreetBeat straalt een krachtige boodschap van duurzaamheid uit; het gebruik van “back to basics“ instrumentatie is een goed voorbeeld van welke prachtige resultaten kunnen worden bereikt met beperkte middelen. Dit concept kan nog een stap verder worden gebracht als de deelnemers uit zelf gevonden of meegebrachte gerecycleerde materialen hun eigen instrumenten bouwen!

Related Testimonial

Wauw, wat een verrassend resultaat. Iedereen was erbij betrokken en had het naar zijn zin. Energiek en opbeurend met een geweldige boodschap over duurzaamheid.

Offerte Aanvraag