T-Shirt Masterpiece

Creëer & print bedrijfswaarden

30 minuten - 2 uren
Binnen
Samenwerkend
10 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Kwam, zag en overwon en ontwierp een T-shirt - een creatieve uitdaging voor een conferentie of bedrijfsboodschap. Elk persoon in een team wordt voorzien van een effen wit T-shirt.

De uitdaging is om een fantasierijk, creatief en uniek ontwerp te verzinnen dat zichzelf, een product of het bedrijf zal promoten. Ze zullen op één lijn moeten zitten, en humor komt natuurlijk goed van pas.

Zodra het productiestadium is bereikt worden drukmaterialen ter beschikking gesteld, samen met advies en hulp van ons eigen team deskundige ontwerpers. De activiteit wordt afgesloten met een modeshow op de catwalk. De teams paraderen met creaties en tonen hun boodschap. Humor wordt natuurlijk rijkelijk beloond.

Een leuke en interessante manier om belangrijke boodschappen over te brengen en een kans om uw collega's in een geheel nieuw licht te zien!

Leerresultaten

In T-Shirt Masterpiece zijn creativiteit, effectieve communicatie en samenwerking binnen het team essentieel voor het ontwikkelen van een samenhangend ontwerp dat het thema tot uitdrukking brengt.

Omdat de tijd beperkt is, is het essentieel dat elk team als één team samenwerkt aan hun ideeën en gebruik maakt van de vaardigheden en sterke punten van elk individu in het team.

T-Shirt Masterpiece is een fantastische manier om deelnemers praktisch te betrekken bij congresthema's. Het werkt ook goed voor organisaties die hun bedrijfscultuur, visie, missie en merk willen bespreken en versterken.

We hebben erg genoten van deze activiteit. Het was een verrassend unieke manier om nog eens onze bedrijfscultuur tegen het licht te houden en om elkaars kijk op zaken te begrijpen en te waarderen.

Mercedes-Benz Auto Finance Ltd

Offerte Aanvraag