The Big Picture Online

Creëer een collectief teamkunstwerk, waar je ook bent.

1 - 1.5 uren
Binnen
Samenwerkend
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

De teams worden verdeeld in breakout-groepen en downloaden de virtuele schildersdoeken van hun team. De deelnemers beginnenmeen 'virtuele rondleiding' door de toonaangevende musea van de wereld en beantwoorden onderweg kunstgerelateerde quizvragen. Met een goed antwoord verdienen ze virtuele RGB-codes, waarmee ze de juiste kleur kunnen aanbrengen op hun deel van het digitale schilderij. Deelnemers delen de informatie die ze hebben ontdekt met hun team. Ontbrekende informatie zullen ze moeten opvragen bij andere teams. Vervolgens kunnen ze beginnen met het schilderen van hun deel van de Big Picture. Als ze daarmee klaar zijn, slaan de teams hun afbeelding op en leveren die in. Vervolgens worden de afzonderlijke schilderwerken samengevoegd tot éen collectief kunstwerk. De begeleider van het spel onthult het schilderij aan de groepsleden en neemt met hen de belangrijkste lessen van de activiteit door op basis van het resultaat!

Leerresultaten

Net als bij de persoonlijke versie van dit spel, is The Big Picture ook in de hybride- of de remote-variant een toonaangevende teambuildingsactiviteit die het belang van samenwerking en duidelijke communicatie benadrukt. Het verkrijgen van de kleurcodes om de schildering te voltooien vergt probleemoplossend en creatief denken. Om een samenhangende 'Big Picure' te bereiken is een niet-concurrerende mentaliteit nodig en samenwerking binnen en tussen teams.

De afbeelding van de 'Big Picture' kan worden afgestemd op de waarden van jouw merk en bedrijf. Afhankelijk van je wensen kun je besluiten of de deelnemers het schilderij digitaal, met verf, krijtjes of op een andere wijze in moeten kleuren.

Offerte Aanvraag