Indoor Teambuilding Activiteiten

Stimuleer netwerken, teamwerk en het geleerde tijdens conferenties met een teambuilding activiteit binnen.

Indoor teambuilding activiteiten kunnen net zo effectief en leuk zijn als outdoor activiteiten. Sterker nog, indoor teambuilding activiteiten kunnen een bedrijfsvergadering, conferentie of teamuitje compleet doen opleven. Zij fungeren als betekenisvol instrument om een belangrijke bedrijfsboodschap te benadrukken en deelnemers met elkaar te laten discussiëren via interactieve rollenspellen. Naast het feit dat ze niet weersafhankelijk zijn, zijn indoor teambuilding activiteiten het meest efficiënt wanneer er veel op de vergaderagenda staat. Er zijn uiteraard veel mogelijkheden beschikbaar, maar de hoeveelheid tijd en de beoogde doelen van de teambuilding activiteiten zullen uiteindelijk bepalen wat haalbaar is.

Wanneer collega’s elkaar nog niet kennen kan een korte netwerkactiviteit zoals ‘Knowing Me Knowing You’ geschikt zijn om het gesprek op gang te brengen en de samenhang binnen de groep te versterken. Wanneer er niet veel tijd beschikbaar is, kunnen oppeppers zoals 'Boomtime' een feestelijk gevoel van eenheid bieden zonder dat dit ten koste gaat van de presentatietijd.

Is er meer tijd beschikbaar, dan zijn enerverende en uitgebreide bedrijfsspellen een goede optie. 'Peak Performance' is bijvoorbeeld een op-tablet-gebaseerde simulatie die het team uitdaagt een expeditie te leiden naar de top van de Mount Everest. Een veeleisende activiteit waarbij men te maken krijgt met risicobeheer en flexibel teamwork; er wordt een platform gecreëerd waarmee een vergelijking kan worden gemaakt tussen positieve ervaringen hier en op het werk.

Een van de beste redenen om gebruik te maken van indoor teambuilding activiteiten is het motiveren van uw team om (meer) samen te werken en zo geweldige resultaten te behalen. Met deze gedachte in het achterhoofd vragen indoor teambuilding activiteiten zoals 'The Big Picture' of 'Beat the Box' om goede samenwerking om complexe gemeenschappelijke doelstellingen op te lossen.

'Orchestrate' is wellicht de ultieme uiting van harmonieus samenwerken: een ontzettend krachtige en emotionele indoor teambuilding ervaring die bedrijven uitdaagt zich op elkaar af te stemmen en binnen een tijdsbestek van slechts twee uur een symfonieorkest te vormen!

Bekijk ook onderstaande selectie gerelateerde programma's.
Hulp nodig bij het maken van de keuze? Zoek je iets anders?

Neem Contact Op

Aanverwante case studies