Give Backpack

Verbind uw team door de minder bedeelden te helpen.

1 - 3 uren
Binnen
Samenwerkend
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Give Backpack is een MVO-teambuildingactiviteit, waarbij teams rugzakken voor daklozen kunnen vullen door verschillende boeiende uitdagingen te voltooien. De leuke, boeiende en soms uitdagende taken worden via een tablet aan elk team uitgedeeld. De teams voeren hun antwoorden in, inclusief foto's en video's van hun heldendaden. Nadat een uitdaging succesvol is voltooid, ontvangt een team voorwerpen waarmee de rugzakken worden gevuld. De voorwerpen bestaan uit niet-bederfelijke voedingsmiddelen en toiletartikelen. De vormgeving en functionaliteit van de rugzakken zijn zeer belangrijk; de teams moeten voldoen aan de eisen die aan het begin van het programma zijn gesteld. Zodra de rugzakken compleet zijn, wordt het kampioensteam onthuld! Het winnende team krijgt een extra donatie voor een B1G1-waardig doel. De gevulde rugzakken worden gedoneerd aan een lokale opvang voor daklozen.

Leerresultaten

Give Backpack biedt een kans om uw team te verenigen door de minder bedeelden te helpen. Dit programma bevordert het creatief en probleemoplossend denken. Door te geven, wordt het individuele moreel gestimuleerd en ontstaat er een gevoel van trots en betrokkenheid binnen het team. Bij Give Backpack draait het om het helpen van mensen in nood, en tegelijkertijd biedt het de deelnemers een geweldige gedeelde ervaring om nooit meer te vergeten.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De rugzakken die in 'Give Backpack' worden gemaakt, worden via een lokale liefdadigheidsorganisatie aan daklozen gegeven.

Related Testimonial

Het was zo leuk om het enthousiasme van het KFC-team te zien. Enorm bedankt dat jullie ons hebben gekozen als genomineerde liefdadigheidsinstelling; niet alleen waren de rugzakken een geweldige donatie, maar de publiciteit voor ons werk heeft ons zeer geholpen. We werken graag nog eens met jullie samen.

Jaz Smith
BA (Hons), DipCouns, MACA, JP

Offerte Aanvraag