Give Backpack

Samen plezier hebben en tegelijkertijd geven aan een goed doel

1 - 3 uren
Binnen
Samenwerkend
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Give Backpack is een maatschappelijk verantwoorde teambuildingactiviteit waarbij teams worden uitgedaagd om rugzakken te vullen voor daklozen. Deze activiteit combineert plezier, betrokkenheid en competitie, waarbij teams via een tablet verschillende taken en opdrachten moeten voltooien. Deze opdrachten variëren van puzzels tot fysieke activiteiten en vereisen creativiteit en teamwork, maar zijn vooral leuk om met elkaar uit te voeren.

Elk team voert de antwoorden van de opdrachten op de tablet in, inclusief foto's en video's van het resultaat. Als de antwoorden goed zijn, ontvangen teams essentiële items zoals voedingsmiddelen, verzorgingsartikelen en bijvoorbeeld een deken, handschoenen of kleding om hun rugzakken te vullen. Allemaal items die voor iemand die op de straat leeft onmisbaar zijn.

Zodra de rugzakken compleet zijn, wordt het meest effectieve team gekroond tot kampioen. Het winnende team ontvangt niet alleen de eer van de overwinning, maar ook een extra donatie voor een door B1G1 gekozen doel. De complete rugzakken worden gedoneerd aan een lokale daklozenopvang, wat direct bijdraagt aan het welzijn van de gemeenschap.

Leerresultaten

Door deel te nemen aan Give Backpack, wordt de motivatie en teamgeest verhoogd, wat leidt tot een sterkere betrokkenheid en een gevoel van trots binnen het team. Het vullen van rugzakken met essentiële benodigdheden voor daklozen biedt niet alleen een helpende hand, maar het is ook een krachtige manier om het team te versterken.

Give Backpack draait om meer dan alleen het helpen van anderen; het creëert ook een onvergetelijke ervaring die teamleden samenbrengt en lang na de activiteit nog gespreksonderwerp zal zijn. Dit programma biedt teams de kans om echt verschil te maken en tegelijkertijd sterke, betekenisvolle relaties binnen de groep te ontwikkelen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De rugzakken die in Give Backpack worden gevuld, worden via een lokale liefdadigheidsorganisatie aan daklozen gegeven.

Related Testimonial

Het was zo leuk om het enthousiasme van het KFC-team te zien. Enorm bedankt dat jullie ons hebben gekozen als genomineerde liefdadigheidsinstelling; niet alleen waren de rugzakken een geweldige donatie, maar de publiciteit voor ons werk heeft ons zeer geholpen. We werken graag nog eens met jullie samen.

Jaz Smith
BA (Hons), DipCouns, MACA, JP

Offerte Aanvraag