AR Pyramid Quest

via Augmented Reality ‘Graven Plunderen’ aan je teamtafel

30 minuten - 1 uur
Binnen
Competitief / Samenwerkend
6 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

AR Pyramid Quest is een origineel team spel dat een heel nieuw niveau van interactie en betrokkenheid brengt bij je volgende teambuildingsactiviteit of dinner-style evenement.

Teams kijken verbaasd toe hoe een oude piramide schijnbaar uit het midden van de tafel zichtbaar wodt. De piramide zie je via Augmented Reality (AR) op een tablet verschijnen. Het is een extra laag op de werkelijkheid. Een 3D-model dat je via de tablet vanuit alle hoeken kunt bekijken. Teamleden combineren vaardigheden om een oud Egyptisch raadsel op te lossen. Pop-up touch-screen functies, glijdende stenen en gecodeerde hiërogliefen dragen bij aan het gevoel van avontuur in deze buitenaardse zoektocht.

Leerresultaten

Het intrigerende thema en het fantastische spelformaat moedigen alle teamleden actief aan om deel te nemen. Bij het puzzelen naar het einddoel moeten teams actief luisteren, alle meningen in overweging nemen en snel beslissingen nemen in beperkte tijd. Tijdens het spelen zullen deelnemers de talenten van anderen ontdekken en leren samenwerken om hun uiteindelijke doel te bereiken. De luchtige competitie tussen de teams stimuleert betrokkenheid en creëert een leuke sfeer voor spelers om nieuwe banden met collega's op te bouwen.

Offerte Aanvraag