Bookworx

Bouw een Boekenkast om Weg te Geven

2 - 4 uren
Binnen en buiten
Competitief / Samenwerkend
6 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Na een team brainstormsessie worden rollen toegewezen en beginnen de teams een boekenkast te ontwerpen, te maken en in elkaar te zetten. De helft van het team is verantwoordelijk voor het maken van de uitgebreide thematische muurschildering die de achtergrond vormt van de boekenkast terwijl de andere helft de planken verandert in een waar kunstwerk door een decoupageworkshop bij te wonen en vervolgens de technieken toe te passen.

Eenmaal voltooid voert elk team een korte presentatie uit waarin de betekenis achter hun kunstwerk wordt uitgelegd voordat deze wordt gedoneerd aan een lokale organisatie voor mensen in nood.

Leerresultaten

BookWorx creëert bewustzijn van het belang van middelen in het onderwijs en hoe wij allemaal eenvoudige doch krachtige dingen kunnen doen om het tekort aan boeken, de bouwstenen van succes, in kansarme gemeenschappen en hun instellingen te helpen verlichten.

Groepen kunnen ook boeken verzamelen om ervoor te zorgen dat de boekenkasten vol zijn op het moment van donatie en ze kunnen ze in de loop van de tijd aanvullen, waardoor blijvende resultaten en verbindingen worden gecreëerd.

Related Testimonial

We kozen bewust voor deze activiteit om onze mensen te laten focussen op de vreugde van het geven. En omdat het een tactiele activiteit was vonden deelnemers het leuk om iets bijzonders te doen. Iedereen was blij dat hun inspanningen naar een groot doel gingen.

Offerte Aanvraag