Synergyk

Verbeter de samenwerking van jullie team met onze leuke, AI bot gestuurde minigames

1.5 - 2 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
12 - 80

Programmaoverzicht

Synergyk is een nieuwe vorm van teambuilding. Een reeks dynamische mini-games, gespeeld op een opvallende lichtgevende console, is een test in agile werken . Uitgedaagd door onze geavanceerde AI, zullen de deelnemers ontdekken hoe effectief ze echt kunnen samenwerken. Dit unieke spel bestaat uit zes mini-games die alleen in teamverband te spelen zijn. Elk spel vereist een mix van diverse vaardigheden, waardoor iedere deelnemer de kans krijgt om zijn of haar talenten te benutten ten gunste van het team.

Hoewel sommige mini-games doen denken aan de videogames uit de jaren '80, is geen voorkennis vereist om succesvol deel te nemen en plezier te hebben. Elk spel is ontworpen om inclusief en toegankelijk te zijn voor alle deelnemers. Je hoeft geen gamer te zijn om jouw team verder te helpen.

Samenwerking is de sleutel tot succes: alleen door als een hecht team te opereren, kunnen jullie onze AI overwinnen. Stap in de wereld van Synergyk en breng jouw team naar een hoger niveau van synergie en succes!

Leerresultaten

Synergyk is meer dan alleen een spel; het is een ontdekkingsreis binnen teamdynamiek. Het hoofddoel van Synergyk is om samen met je team de regels van het spel gaandeweg te ontdekken. Het is een continu leerproces, waarbij het draait om het verbeteren van snelheid, efficiëntie en vaardigheid in de mini-games. In Synergyk staat samenwerking centraal. Niemand kan het alleen.

Dankzij de kleine groepsgroottes wordt iedere deelnemer aangemoedigd actief deel te nemen. Alle spelers bevinden zich in dezelfde setting, wat gelijke kansen garandeert. Het spel verzamelt en analyseert de scores die teams behalen bij elke mini-game en evalueert de competenties die cruciaal zijn voor succesvol teamwork. Deze evaluatie resulteert in een gedetailleerd teamverslag dat inzicht biedt in de sterke en zwakke punten van het team op het gebied van samenwerking en probleemoplossing.

Synergyk is daarmee meer dan een leuk tijdverdrijf; het is een waardevolle tool die zowel werknemers als managers concrete feedback geeft, essentieel voor het opbouwen van een effectieve teamdynamiek. Stap in de wereld van Synergyk en transformeer speeltijd in een leerzame ervaring die jullie als team sterker maakt!

Offerte Aanvraag