Creative Juices

Een snel tempo spel in de wereld van sappen

1 - 2 uren
Binnen
Samenwerkend
24 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Alle teams in Creative Juices vertegenwoordigen divisies van een wereldwijd smoothiebedrijf die te maken heeft met logistieke problemen, het opzetten van internationale leveringen en onder strikte deadlines plannen.

In het eerste onderdeel van de uitdaging moeten complexe distributieproblemen worden opgelost.

Creative Juices laat de deelnemers naar ieders smaak een succesvolle teammix creëren. Het is geen geheim dat de verste ingrediënten van de hoogste kwaliteit de beste smoothies maken. Hetzelfde geldt voor bedrijven.

Bedrijven hebben de juiste mix van de beste mensen nodig - mensen die goed samenwerken om nieuwe benaderingen, nieuwe ideeën en aantrekkelijke aanbiedingen voor hun klanten te creëren.

Creative Juices is een leuke, snelle en uitbundige zakelijke ervaring die netwerk- en communicatievaardigheden op de proef stelt.

Er is volop gelegenheid in dit teambuildingsevenement voor plezier en lachen met een gezonde dosis bedrijvigheid en energie.

Leerresultaten

Creative Juices is een leuke, snelle en heftige bedrijfssimulatie. Teams moeten hun vaardigheden op het gebied van business management en strategisch denken toepassen op een echte supply chain situatie. Ontspannen en informeel zijn de deelnemers vrij om risico's te nemen als ze netwerken en hun communicatievaardigheden in de loop van het spel verbeteren om ervoor te zorgen dat het groepsdoel wordt bereikt.

Samenwerking is essentieel. Creative Juices legt de valkuilen bloot van het werken in silo's. Het is een geweldige metafoor voor cross-functionele samenwerking omdat teams werken aan een gemeenschappelijk doel voor het beheer van het project. De bedoeling is dat elke divisie aan het einde van de activiteit over de juiste ingrediënten beschikt en ervoor zorgt dat hun smoothies of sappen zo goed zijn als op het etiket vermeld staat.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Het spel kan worden aangepast om aan te tonen hoe teams door succesvol samen te werken hun ecologische voetafdruk kunnen verkleinen.

Related Testimonial

Als organisatie zijn we in een fase gekomen waarin we op zoek zijn naar de volgende stap om het bedrijf vooruit te helpen. Een belangrijk onderdeel daarvan is het verankeren van een andere houding en daarmee een cultuuromslag. De manier waarop we besloten dat te doen was rond een aantal waarden die we in de organisatie wilden inbedden. Dat waren dus onze doelstellingen. Ze zijn absoluut bereikt door de evenementen die we de afgelopen dagen hebben mogen meemaken. Er is veel energie in gestoken en veel activiteiten zijn opgezet rond onze waarden. Het is een ongelooflijk succesvol evenement geweest.

Offerte Aanvraag