Flat Out Sleigh Ride

Teams ontwerpen, bouwen & racen met een slee

1 - 2 uren
Binnen en buiten
Competitief
20 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Flat Out: Sleigh Ride geeft uw mensen de mogelijkheid om samen te werken om voor de Kerstman de perfecte slee te maken.

Elk team wordt aangemoedigd om samen te werken en een plat kartonnen pakket te veranderen in een perfect ontworpen slee aangedreven door menselijke rendieren.

Hoewel gedetailleerde plannen worden verstrekt is dit geen eenvoudige opgave! Zorgvuldige planning en teamwerk zijn vereist om te slagen. Zodra de constructie is voltooid versieren teams hun sleeën met kerstversieringen.

De uitdaging wordt met een race afgesloten waarbij teams hun rendierkracht ontketenen en hun pitstop vaardigheden demonstreren, terwijl alle teams wedijveren om een cruciale kostuumruil.

Flat Out: Sleigh Ride is een plezierige ervaring die het beste in uw mensen naar boven brengt en vindingrijkheid, samenwerking en goedmoedige concurrentie aanmoedigt.

Leerresultaten

Flat Out Sleigh Ride is een leuke gedeelde ervaring die het beste in mensen naar boven brengt. Het is een gedenkwaardig teambuilding evenement dat vindingrijkheid, samenwerking en het goedmoedig met elkaar de strijd aangaan aanmoedigt.

Flat Out Sleigh Ride test de communicatieve vaardigheden, samenwerking en creativiteit van uw mensen om de perfecte slee voor de Kerstman te bouwen.

Een fantastische manier om uw teams te verenigen tijdens een kerstfeest of eindejaarsevenement.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Overweeg speelgoed te doneren dat als onderdeel van het programma kan worden ingepakt. Nadat ze in de races zijn gebruikt kunnen ze worden gedoneerd aan liefdadigheidsinstellingen voor kinderen.

Offerte Aanvraag