Global Innovation Game - Digital

Creëer als team nieuwe ideeën in een creatieve, op samenwerking gerichte omgeving op afstand.

1 - 2 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
6 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Teams verbinden zich met behulp van een digitale vergadertool en loggen in op de Global Innovation Game-website. De website biedt elke speler een handje interactieve speelkaarten. Iedereen heeft dezelfde mix van Object-, Tech- & Datakaarten die je online op je scherm ziet. Via de revolutionaire interface kan je de juiste combinatie kiezen voor jouw idee.

Vervolgens brainstormen teams in breakout-groepen en delen ze concepten, waarbij ze uiteindelijk beslissen over het idee dat ze zullen presenteren. De teams werken samen om een korte, overtuigende presentatie te maken en deze vervolgens te presenteren aan de andere teams.

Leerresultaten

Global Innovation Game bevordert ideevorming en creatief denken in teams op afstand. De intelligente maar rechttoe rechtaan spelmatrix betrekt alle deelnemers direct en zorgt voor een inclusieve sfeer. Het belang van duidelijke communicatie en actief luisteren wordt versterkt wanneer deelnemers worden uitgedaagd om te zien hoe open, vloeiende ideevorming tot innovatie kan leiden. Het kiezen en ontwikkelen van een pitch is gebaseerd op gezamenlijke besluitvorming en teamdynamiek.

Global Innovation Game kan worden aangepast aan jullie situatie. Bijvoorbeeld door een bestaand product te verbeteren, een kostenbesparing te zoeken of de klant ervaring te verbeteren. Deze zeer relevante virtuele teambuildingsactiviteit biedt een broodnodige afwisseling voor ‘Zoom Fatigue’!

remote team building

Remote team activiteit

Dit programma is bedoeld als online activiteit voor mensen die op afstand werken. Het team werkt mogelijk deels vanuit huis, op verschillende regionale kantoorlocaties of in verschillende landen. Spreekt dit programma je aan, maar wil je hier een face-to-face of hybride oplossing voor? Neem contact met ons op om te zien hoe we dit programma op maat kunnen maken.

web or app


Web- en App-gebaseerde teambuildingsprogramma's op afstand

Wist u dat wij activiteiten aanbieden op web én app? Vraag ons welke remote programma's passen bij uw situatie.

Offerte Aanvraag