Global Grooves

Viering van wereld ritmes, kostuum en dans

2 - 3 uren
Binnen en buiten
Samenwerkend
30 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Global Grooves introduceert uw teams aan een multiculturele cocktail van percussie, kostuum en dans.

Verschillende teams leren verschillende werelddrum- en dansstijlen, evenals de 'Global Groove' die voor alle teams hetzelfde is.

Ook leren ze spelen in harmonie. Vervolgens choreograferen ze een voorstelling en oefenen ze die naar perfectie.

Dan is het tijd voor teamvoorstellingen! De teams gaan achter elkaar het podium op om hun individuele set uit te voeren voor de andere teams.

Global Grooves is de krachtigste manier om de verbluffende resultaten te demonstreren die bereikt worden wanneer teams echte synergie realiseren.

Leerresultaten

Global Grooves is een energieke, bevredigende en enorm vermakelijke teambuildingservaring die multiculturalisme viert en mensen bij elkaar brengt.

Het is een krachtige manier om de verbluffende resultaten te tonen die kunnen worden bereikt wanneer teams echte synergie bereiken.
Deze gedenkwaardige gedeelde ervaring vereist de deelname van alle individuen.

Deelnemers worden aangemoedigd om hun eigen gepersonaliseerde creatieve expressie aan hun uitvoering toe te voegen, waardoor ze zich echt in lichaam, geest en ziel energiek en versterkt voelen en verenigd als een groep.

Related Testimonial

Iedereen had veel plezier. De muziek en het ritme bracht ze uit hun comfortzone. Remmingen vielen weg zodat ze creatief en expressief konden optreden in een ontspannen omgeving waar vertrouwen en een eensgezinde visie heersten.

Offerte Aanvraag