Global Innovation Game

Dragons' Den stijl game

45 minuten - 2 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
18 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Organiseren: Elk team krijgt speelkaarten, een gelijke mix van Voorwerp, Tech & Gegevens kaarten.

Innoveren: Teamleden kiezen dan van elke kleur een kaart en creëren of een Slim Voorwerp, Service of Hulpmiddel.

Valideren: Elk Team kiest van hun tafel het beste idee, valideert het en creëert een twee minuten durende pitch die ze aan de rest zullen presenteren.

Pitch: Alle Teams houden hun pitch over het idee aan de rest.

Investeren: Teams investeren dan bij onze bankier die het speelgeld voor het meest aansprekende idee levert.

Leerresultaten

Global Innovation Game is ontwikkeld vanuit een behoefte om afstand te nemen van alledaagse tech-apparaten.
Onze millenniumgeneratie was de inspiratie voor de creatie.

Global Innovation Game brengt het terug naar de basis, laat iedereen openlijk praten, innoveren en ideeën creëren zonder de hulp van zoekmachines, PowerPoints en beeldschermen.

Global Innovation Game is een leuk en bevredigend evenement dat creativiteit stimuleert en mensen beloont die het meest innovatief zijn.

Related Testimonial

We vonden het erg leuk om Dave onlangs in te schakelen voor een team sessie. De Global Innovation Game is zowel leuk, energiek en erg nuttig om ons allemaal op verschillende manieren te laten denken en werken als onderdeel van miniteams. Met hernieuwde energie konden wij die middag allemaal terug naar onze bureaus. Het spel zette ons aan te denken buiten de gebaande paden!

Shauna Callagy
Coyne Research

Team Assessment Tool Logo

Beoordelingstool voor Teams

Dit product is zeer geschikt voor een begeleide debriefing van een evenement. Om het leerresultaat te vergroten en de activiteit nóg zinvoller te maken, sluit u uw activiteit af met onze unieke, speciaal ontworpen app. Met een op maat gemaakte debriefing van onze Beoordelingstool voor Teams zorgt u ervoor dat uw teambuilding-evenement blijvend resultaat en kwantificeerbaar rendement zal opleveren, en dat de teamcohesie, individuele persoonlijke groei, ontwikkeling van vaardigheden en uiteindelijk ook de prestaties worden bevorderd. Meer informatie

Offerte Aanvraag