Global Innovation Game

Dragons' Den stijl game

45 minuten - 2 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
18 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Organiseren: Elk team krijgt speelkaarten, een gelijke mix van Voorwerp, Tech & Gegevens kaarten.

Innoveren: Teamleden kiezen dan van elke kleur een kaart en creëren of een Slim Voorwerp, Service of Hulpmiddel.

Valideren: Elk Team kiest van hun tafel het beste idee, valideert het en creëert een twee minuten durende pitch die ze aan de rest zullen presenteren.

Pitch: Alle Teams houden hun pitch over het idee aan de rest.

Investeren: Teams investeren dan bij onze bankier die het speelgeld voor het meest aansprekende idee levert.

Leerresultaten

Global Innovation Game is ontwikkeld vanuit een behoefte om afstand te nemen van alledaagse tech-apparaten.
Onze millenniumgeneratie was de inspiratie voor de creatie.

Global Innovation Game brengt het terug naar de basis, laat iedereen openlijk praten, innoveren en ideeën creëren zonder de hulp van zoekmachines, PowerPoints en beeldschermen.

Global Innovation Game is een leuk en bevredigend evenement dat creativiteit stimuleert en mensen beloont die het meest innovatief zijn.

physical distancing

Fysieke Afstand

Deze activiteit kan worden aangepast om te voldoen aan de fysieke afstandsregels. We passen het programma zo aan, dat wordt voorkomen dat spelmateriaal en hand-outs tussen deelnemers worden uitgewisseld. Bovendien zorgen we ervoor dat deelnemers nooit te dichtbij elkaar komen! Onze vaardige begeleiders zijn er om uw deelnemers tijdens de activiteit te begeleiden, en om ervoor te zorgen dat elke deelnemer zich houdt aan de richtlijnen voor social distancing. Bovendien zien zij erop toe dat iedereen wordt betrokken en dat het voor elke deelnemer een aangename leerervaring wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we deze activiteit kunnen aanpassen aan jouw team en aan de fysieke afstandsregels.

Related Testimonial

We vonden het erg leuk om Dave onlangs in te schakelen voor een team sessie. De Global Innovation Game is zowel leuk, energiek en erg nuttig om ons allemaal op verschillende manieren te laten denken en werken als onderdeel van miniteams. Met hernieuwde energie konden wij die middag allemaal terug naar onze bureaus. Het spel zette ons aan te denken buiten de gebaande paden!

Offerte Aanvraag