Gold Rush

Strategisch spel in snel tempo

2 - 4 uren
Binnen en buiten
Competitief
20 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

De straten zijn geplaveid met gouden munten! Teams zullen samenwerken en op acht verschillende niveaus meerdere taken tegelijk moeten uitvoeren als ze kans willen maken om voor goud te gaan!

De schat is beperkt. Teams moeten een geheime code ophalen en deze inwisselen voor contanten bij de Claims Administrateur (CA) volgens de juiste procedure, anders wordt de claim niet verwerkt.

Onderweg kunnen teams extra beloningen verdienen door verschillende taken uit te voeren. Elke 30 minuten wordt een persbericht uitgegeven. Sommige zijn gratis beschikbaar. Andere worden, achter gesloten deuren, aan een groep die ervoor betaalt gegeven. De informatie in deze persberichten biedt het team een gouden kans om zijn rijkdom aanzienlijk te verhogen als het snel handelt.

Leerresultaten

Gold Rush voegt waarde toe, ongeacht rang, ervaring, opleiding, fysieke conditie of vaardigheidsniveau.

Alle deelnemers spelen op een gelijk speelveld en creëren daarmee een overtuigende, crossfunctionele teamwork activiteit binnen de hele organisatie van boven naar beneden. Goldrush wordt op grote schaal gebruikt in CRM-, Kennis Management-, Klantenservice-, Culturele Diversiteit-, Strategische Planning & Communicatieprogramma's.

Toon uw team de waarde van business intelligence, planning & communicatie via deze praktische hands-on applicatie.

Related Testimonial

Ik raad Gold Rush ten zeerste aan. Het was een geweldige manier om als team strategisch denken te oefenen in een leuk en fictief spel.

PwC

Offerte Aanvraag