Haute Couture

Creëer & Show op de catwalk

2 - 3 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
50 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Deelnemers laten hun fantasie en creatieve sappen de vrije loop en verborgen designvaardigheden komen aan de oppervlakte terwijl ze catwalk sensaties creëren.

Verras de modepers met een verbluffende bedrijfscollectie terwijl uw teams deze collectie op de catwalk presenteren.

Teams krijgen budgetten, blanco papier, stoffen, veiligheidsspelden, scharen, plus alle andere items die nodig zijn om een catwalkgevoel te creëren. Met een strak tijdschema moeten teams een modecollectie ontwerpen met beperkte middelen. Deze bedwelmende mix van mode en design zal leiden tot een gedenkwaardige catwalk-circus voor de rest van het bedrijf.

Haute Couture is een uitdagende maar toch hilarische activiteit die teams met blijvende herinneringen en een beter begrip van het belang van creativiteit en innovatie achterlaat.

Leerresultaten

Teamwerk, effectief management en een gemeenschappelijke visie en doel zijn essentiële ingrediënten om een winnende modecollectie te ontwikkelen!

Teams hebben een beperkte hoeveelheid tijd om hun catwalk te ontwikkelen en te choreograferen zodat een goede rolverdeling, rekening houdend met de sterke punten van individuen, van vitaal belang is.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Pas Haute Couture zo aan dat de collecties alleen uit gerecycled of recycleerbaar materiaal bestaan.
De mode industrie kent zo zijn critici, dus waarom zou je niet bijdragen aan een organisatie die helpt bij het bevrijden van kinderen in derdewereldlanden van uitbuiting en kinderarbeid?

Offerte Aanvraag