Island Survivor

Kan jouw team lang genoeg overleven om gered te worden?

1 - 2 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
4 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Alle teams zijn gestrand op een eiland. Om te ontsnappen moeten ze een passerend schip vinden en een signaal sturen. Terwijl ze wachten, moeten ze zich aanpassen aan het leven op het eiland om te overleven.

Het eiland, weergegeven op een tablet, is verdeeld in negen zones. In elke zone worden ze geconfronteerd met een reeks opdrachten die gericht zijn op verschillende aspecten van het overleven op het eiland. Zo kom je onder andere zones tegen voor water, weer, eerste hulp, het bouwen van schuilplaatsen en signalering. Aangespoelde voorwerpen aan de kust zullen helpen bij het uitvoeren van de opdrachten. Door de challenges met succes te voltooien, ontwikkelen teams essentiële overlevingsvaardigheden.

Ieder team moet onderweg binnen de tijd voldoende kennis opdoen om te kunnen overleven. Verspil je te veel tijd in een zone, dan red je het niet om in de andere zones genoeg kennis op te doen van de andere overlevingstechnieken.

Teams vinden uiteindelijk de naam van het schip en het tijdstip waarop ze gered kunnen worden. Succesvolle teams signaleren het schip en worden gered. Het team met de meeste punten wordt uitgeroepen tot winnaar.

Leerresultaten

Om te overleven moeten de teams een strategie ontwikkelen en deze zo goed mogelijk toepassen. Weten wanneer je naar de volgende zone moet gaan en wanneer je moet blijven hangen, vereist ook actieve communicatie en effectieve besluitvorming. Teams vinden het leuk om samen te leren en kennis op te doen van echte overlevingsvaardigheden. Beperkte tijd en middelen stellen de teamdynamiek op de proef en dagen hen uit om kansen te zoeken. In elke zone kan je de taken verdelen zodat je kunt inspelen op ieders sterke punten. Island Survivor is flexibel in zijn aanpak en kan worden uitgevoerd in een sessie van een uur, of in een meer diepgaande team ontwikkelingsgame van 3 uur.

Team Assessment Tool Logo

Beoordelingstool voor Teams

Dit product is zeer geschikt voor een begeleide debriefing van een evenement. Om het leerresultaat te vergroten en de activiteit nóg zinvoller te maken, sluit u uw activiteit af met onze unieke, speciaal ontworpen app. Met een op maat gemaakte debriefing van onze Beoordelingstool voor Teams zorgt u ervoor dat uw teambuilding-evenement blijvend resultaat en kwantificeerbaar rendement zal opleveren, en dat de teamcohesie, individuele persoonlijke groei, ontwikkeling van vaardigheden en uiteindelijk ook de prestaties worden bevorderd. Meer informatie

Offerte Aanvraag