Knowing Me Knowing You

Netwerken en relaties aangaan

30 minuten - 1 uur
Binnen
Samenwerkend
30 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Knowing Me Knowing You is een luchtige teambuildingsactiviteit die het ijs zal breken en het netwerken en het opbouwen van relaties in uw team zal versnellen.

De activiteit begint met een warming-up om deelnemers in teams te verdelen; vanaf dat moment hebben individuen de taak om zoveel mogelijk zakelijke en persoonlijke overeenkomsten met de andere spelers te verzamelen om punten te verdienen voor hun team. De competitieve structuur en unieke spelmatrix houden de energie levendig.

Op vaste tijden keren individuen terug naar hun teams om hun scores te tellen en informatie te krijgen over hun volgende doel.

Individuen beginnen opnieuw verbinding te maken door elkaar op te zoeken tot het laatste fluitsignaal klinkt en punten worden geteld en de winnende teams worden uitgeroepen!

Leerresultaten

Relaties zijn belangrijk en een sterk bij elkaar betrokken personeelsbestand is een waardevolle aanwinst voor elke organisatie.

Knowing Me Knowing You helpt bij het opbouwen van een gemeenschappelijke basis tussen individuen, om het pad te effenen voor het delen van informatie en best practices, wat onvermijdelijk zal leiden tot betere resultaten.

Related Testimonial

Hartelijk dank voor het feit dat je iedereen energiek hebt laten netwerken. We hebben allemaal verrassende dingen over elkaar ontdekt en waardevolle contacten gemaakt.

Hitachi

Offerte Aanvraag