Paint A Part

Het plezier van het maken van een gezamenlijk kunstwerk - apart of met elkaar

30 minuten - 1 uur
Binnen
Competitief
4 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Met Paint A Part worden de innerlijke creatieve vaardigheden van uw team gestimuleerd. Uw medewerkers worden aangemoedigd om even afstand te nemen van de technologie en te ontspannen. Iedere deelnemer krijgt een schildersetje en een canvas met daarop een tekening die een persoonlijke betekenis heeft. Zodra iedereen zijn kunstwerk af heeft, volgt een leuk interactief online kunst-event, met team-kleurcreaties en wetenswaardigheden. Ten slotte kunnen de deelnemers hun kunstwerk aan de rest tonen, tijdens het 'toonmoment'. De uiteindelijke kunstwerken kunnen zowel als individuele werken als gecombineerd worden getoond op een virtuele whiteboard. Ook kan ervoor worden gekozen om de kunstwerken op te hangen in een gezamenlijke ruimte op kantoor, in dezelfde stijl als de beroemde "Campbell Soup Cans” van Andy Warhol.


Leerresultaten

Met Paint A Part krijgen medewerkers en teams de kans om opnieuw verbinding met elkaar te maken, of ze nu voor langere tijd vanaf huis hebben gewerkt, of zich gewoon wat minder verbonden voelen met hun collega's. Deze activiteit vergroot de zelfkennis en geeft inzicht en begrip voor andere standpunten die binnen het team bestaan. Het toonmoment legt overeenkomsten bloot en kan de start zijn van veel leuke gesprekken.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

U kunt ervoor kiezen om het uiteindelijke kunstwerk te schenken aan uw plaatselijke liefdadigheidsorganisatie.

remote team building

Remote team activiteit

Dit programma is bedoeld als online activiteit voor mensen die op afstand werken. Het team werkt mogelijk deels vanuit huis, op verschillende regionale kantoorlocaties of in verschillende landen. Spreekt dit programma je aan, maar wil je hier een face-to-face of hybride oplossing voor? Neem contact met ons op om te zien hoe we dit programma op maat kunnen maken.

Offerte Aanvraag