Picture Perfect

Het is niet de foto die telt, het zijn de mensen erin!

1 - 2 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
6 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Picture Perfect is een leuke teambuildingsactiviteit waarin deelnemers met elkaar de strijd aangaan in het namaken van een breed scala aan foto's. Ze mogen daarvoor alleen kleren en voorwerpen gebruiken die ze tot hun beschikking hebben. Het eindresultaat is vaak hilarisch en 'picture perfect'.

De deelnemers worden in teams ingedeeld. Elk team krijgt dezelfde taak: reproduceer zoveel mogelijk van de foto's die je van ons krijgt, binnen de toegewezen tijd. De teams scoren punten voor elke nagemaakte foto, ongeacht hoe 'picture perfect' die is. Teams kunnen daarnaast ook scoren op hun creativiteit, hun gevoel voor humor en hun aandacht voor detail. In de afsluitende screening kan elke individuele deelnemer stemmen op zijn favoriete foto. Vervolgens wordt het winnende team bekendgemaakt. Op uw verzoek kan er voor prijzen worden gezorgd.

Leerresultaten

Picture Perfect is een belevenis waarin moet worden samengewerkt. Het moedigt deelnemers aan om als één team te werken en elkaar te helpen met ideeën en oplossingen. Ze moeten fantasierijk zijn en de voorwerpen die ze tot hun beschikking hebben op een zo creatief mogelijke manier gebruiken. Deelnemers moeten verbinding hebben met Internet, en toegang tot Zoom of een soortgelijke applicatie.

together apartRemote - Hybride - Meerdere locaties

Deze activiteit is ontworpen voor face-to-face, remote en hybride teams, en voor teams die vanaf verschillende locaties werken. Werken uw mensen vanuit huis, vanaf meerdere regionale locaties of in verschillende landen, vraag ons dan naar de externe of hybride versie van deze activiteit. Neem contact met ons op om te zien hoe we deze ervaring op uw team kunnen aanpassen.

remote team building

Remote team activiteit

Dit programma is bedoeld als online activiteit voor mensen die op afstand werken. Het team werkt mogelijk deels vanuit huis, op verschillende regionale kantoorlocaties of in verschillende landen. Spreekt dit programma je aan, maar wil je hier een face-to-face of hybride oplossing voor? Neem contact met ons op om te zien hoe we dit programma op maat kunnen maken.

web or app


Web- en App-gebaseerde teambuildingsprogramma's op afstand

Wist u dat wij activiteiten aanbieden op web én app? Vraag ons welke remote programma's passen bij uw situatie.

Offerte Aanvraag