Puppet Masters

Creëer en manipuleer gigantische poppen

2 - 3.5 uren
Binnen en buiten
Samenwerkend
15 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

In Puppet Masters verzamelen teams bouwpakketten en rekwisieten en dan bekijken en bespreken ze bouwinstructies. Ze verdelen zich in subteams om de verschillende onderdelen van de pop te voltooien. De pop wordt in elkaar gezet, de bedieningselementen worden vastgezet en de pop wordt versierd. Daarna laat het team met de 9 controllers de pop opstaan en voeren eenvoudige menselijke handelingen uit.

Teams moeten op intelligente wijze elke schijnbaar basistaak opsplitsen in haalbare stappen. Om te slagen wordt elk team een 'zenuwcentrum' dat een groot aantal bewegingen bestuurt om collega's te imponeren met een ogenschijnlijk moeiteloos optreden.

Leerresultaten

Puppet Masters is een innovatieve teambuildingactiviteit waarbij alle individuen betrokken zijn bij de strategie en projectplanning, zowel bij de bouw van de pop als bij de manipulatie ervan. Het vereist scherp teamwerk, kristalheldere verbetering van het communicatieproces en operationele uitmuntendheid om de pop als een mens te laten bewegen. Maar het gaat niet alleen maar om een serieuze verbetering van het teamwerk! Stel je de hilariteit voor als elke deelnemer de controle neemt over een ander lichaamsdeel en probeert menselijke handelingen na te bootsen, zoals lopen, zwaaien of een kusje blazen. In de finale gaan het lachen door met het uitvoeren van een populaire dansmove zoals Gangnam Style, waardoor het hele publiek uit zijn dak gaat.


Related Testimonial

De dingen die we geleerd hebben bij Puppet Masters zijn voor ons een belangrijke metafoor geworden om het belang van teamwork en een "Voeg De Daad Bij Het Woord" houding naar het team terug te brengen.

British American Tobacco

Offerte Aanvraag