Quickfire Festive Online

Feestelijke en gezellige teambuilding op afstand

30 minuten - 1.5 uren
Binnen
Competitief
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

De Kerstman geeft elk team 12 rondes van leuke, feestelijke uitdagingen. Na het downloaden van het spel via onze speciale app, nemen meerdere teams het tegen elkaar op in deze onderhoudende, feestelijke activiteit. Elk teamlid neemt om de beurt de leiding. Net als in het spel 'geef het pakje door', worden ronde na ronde de quizvragen en het interactieve plezier 'uitgepakt'. De verschillende uitdagingen zijn zo ontworpen, dat alle vaardigheden aan bod komen, de onderlinge verbondenheid op afstand wordt vergroot en spontane improvisatie wordt gestimuleerd. Het aantal punten bepaalt de prijs, en dus moeten de teams proberen om zoveel mogelijk uitdagingen binnen de aangewezen tijd te winnen.

Leerresultaten

Het online Kerstfeest is nieuw terrein voor iedereen en zonder de juiste planning kan het wat ongemakkelijk en ongericht aanvoelen. Quickfire Festive geeft structuur aan uw feestje en is een leuke manier om te ontspannen en deelnemers te activeren in een betekenisvolle teambuildingactiviteit. De spelmatrix helpt deelnemers om op afstand de steeds uitdagender taken te voltooien, waarvoor out of the box denken en daadkrachtig optreden vereist zijn. Quickfire Festive Online moedigt spelers aan om behendig, vindingrijk en behulpzaam te zijn en het beste te halen uit hun omstandigheden. Het is een geweldige manier om de veerkracht te vergroten en teams op afstand te motiveren voor het komende jaar.

remote team building

Remote team activiteit

Dit programma is bedoeld als online activiteit voor mensen die op afstand werken. Het team werkt mogelijk deels vanuit huis, op verschillende regionale kantoorlocaties of in verschillende landen. Spreekt dit programma je aan, maar wil je hier een face-to-face of hybride oplossing voor? Neem contact met ons op om te zien hoe we dit programma op maat kunnen maken.

web or app


Web- en App-gebaseerde teambuildingsprogramma's op afstand

Wist u dat wij activiteiten aanbieden op web én app? Vraag ons welke remote programma's passen bij uw situatie.

Offerte Aanvraag