Quickfire Soccer - Online

Richt de focus van je team op agile strategie en teamwork

30 minuten - 1.5 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Het Quickfire Soccer Online-spel stimuleert op een slimme manier de betrokkenheid van medewerkers die op afstand werken. De verantwoordelijke rol van aanvoerder wordt namelijk tussen de wedstrijden door van de ene speler aan de andere speler overgedragen. Inclusiviteit staat centraal in dit spel; ook al heeft het een voetbalthema, de eclectische mix van uitdagingen zorgt ervoor dat alle persoonlijkheden worden aangesproken. De teams nemen het tegen elkaar op in vijf 'wedstrijden' met zeven verschillende 'taken' per wedstrijd, helemaal uitgevoerd via onze gebruiksvriendelijke quickfire-app. De taken variëren van snelle meerkeuzevragen en gezamenlijke fotoshoots, tot creatieve videopresentaties. De spelers moeten wendbaar blijven, hun strategie verstandig overwegen, punten winnen en vóór het laatste fluitsignaal doorstomen naar de top!

Leerresultaten

Bij Quickfire Soccer Online gaat het om plezier hebben, elkaar leren kennen en het beleven van leuke teammomenten, die vaak ontbreken op onze virtuele werkplekken. Het vertrouwde thema en de leuke 'toegankelijke' uitdagingen zorgen samen voor een snellere verbinding op afstand en voor productievere online vergaderingen. Door het aanvaarden van de gedeelde verantwoordelijkheid van 'teamcaptain', kunnen spelers in een veilige context oefenen met hun leiderschapsvaardigheden op afstand. Quickfire Soccer Online moedigt teams daarnaast aan om hun eigen talent zo goed mogelijk te managen in de beschikbare tijd, en biedt ze de kans om op een leuke manier productiviteit en de agile methodiek te verkennen.

remote team building

Remote team activiteit

Dit programma is bedoeld als online activiteit voor mensen die op afstand werken. Het team werkt mogelijk deels vanuit huis, op verschillende regionale kantoorlocaties of in verschillende landen. Spreekt dit programma je aan, maar wil je hier een face-to-face of hybride oplossing voor? Neem contact met ons op om te zien hoe we dit programma op maat kunnen maken.

web or app


Web- en App-gebaseerde teambuildingsprogramma's op afstand

Wist u dat wij activiteiten aanbieden op web én app? Vraag ons welke remote programma's passen bij uw situatie.

Offerte Aanvraag