Rat Trap

Creëer een serie van trapsgewijze constructies

1 - 2 uren
Binnen
Samenwerkend
10 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Stelt u zich de sfeer voor wanneer uw team een speelgoedwinkel binnenstapt vol met gigantische bouwelementen - metalen en plastic onderdelen, moeren en bouten, klaar om te worden verwerkt tot mechanische modellen!

Het doel is om een reeks grote constructies te bouwen die, wanneer ze in de juiste volgorde worden geplaatst, een kettingreactie van gebeurtenissen uitlokt waarbij elk apparaat op een ingenieuze manier de volgende triggert.

De uitvoering van elk onderdeel van een plan moet perfect zijn om effect te hebben op andere teams die hetzelfde doel nastreven. Werken binnen tijdslimieten betekent dat goede communicatie tussen teams essentieel is voor de naadloze integratie van elk team's inspanningen.

Als teams alles goed doen, wordt het laatste stuk getriggerd, waarna het gewicht van één ton naar beneden valt en de rat het krijgt (niet letterlijk dan).

Leerresultaten

Rat Trap is een teambuilding evenement waarbij groepen samenwerken om een gemeenschappelijk doel te bereiken. In plaats van alleen instructies te volgen gebruiken teams hun eigen vindingrijkheid om uit te zoeken wat waar moet en wie wat doet. Dit betekent dat het eindresultaat een zuivere weergave is van hun inspanningen, vindingrijkheid en communicatie.

Het gaat er bij Rat Trap om dat teams zich bewust zijn van het grotere geheel, omdat elke structuur op de juiste manier moet worden gebouwd en in de juiste positie moet worden geplaatst om alles te laten werken.

Werken onder tijdsdruk betekent dat een goede communicatie tussen teams essentieel is voor de naadloze integratie van de inspanningen van elk team. Dit leidt tot succes in een spectaculaire finale.

Offerte Aanvraag