River Runner

Teams ontdekken leiderschap, planning en klantenservice en leiden een wildwater rivier expeditie.

2 - 3 uren
Binnen
Competitief
20 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

River Runner simuleert een commercieel bedrijf dat opereert in een milieugevoelige omgeving.

Een thematisch indoor business game waarbij elk team fungeert als een raftingbedrijf dat voor de uitdaging staat om een commerciële "eerste afdaling" naar een van 's werelds grote rivieren te leiden. Voor het organiseren van een rivierexpeditie en het tot een goed einde brengen is een zorgvuldige balans tussen onderzoek, klanttevredenheid, veiligheid en winst nodig - de sleutels voor een succesvolle uitvoering.

Full-size vlotten, peddels en allerlei authentieke expeditie uitrustingen creëren een indrukwekkende achtergrond voor het spel, terwijl de deelnemers door spectaculaire videobeelden de spanning en de kicks van de sport ervaren.

Zoals met elke doelgerichte activiteit zal de verleiding om zorgvuldige planning op te offeren ten gunste van zo snel mogelijk opschieten vaak te krachtig blijken om te weerstaan. De mogelijkheden voor beoordeling en relevant leren zijn enorm.

Leerresultaten

Verborgen in de spelstructuur is de vereiste om de aard van klanttevredenheid te begrijpen - zowel hoe het te waarderen als hoe het te bereiken.

Tijdens de plannings- en uitvoeringsfase krijgen teams bewust meer informatie dan ze aankunnen, dus effectief informatiebeheer is cruciaal voor het creëren van het beste resultaat voor klanten.

Deelnemers zijn ook verplicht om het budget in de gaten te houden, om ervoor te zorgen dat de beste klantervaring wordt geleverd terwijl er toch winst wordt gemaakt.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Door de diepte van de spelstructuur kan deze teambuildingsactiviteit speciaal worden afgestemd op ethische kwesties zoals contact met de gemeenschap, behoud, verantwoordelijke praktijk, resource management en de sociaaleconomische impact van toerisme op een fragiele economie.

Related Testimonial

In deze energieke bedrijfssimulatie waren alle 10 leden van elk team volledig betrokken bij het uitvoeren van verschillende taken terwijl ze samen naar hun gemeenschappelijke doel toewerkten. Ondanks dat het binnen gehouden werd was dit een ongelooflijk realistische ervaring!

Offerte Aanvraag