Sausage Sensation

Kookactiviteit voor teams

1 - 2 uren
Binnen en buiten
Competitief / Samenwerkend
10 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Tijdens Sausage Sensation worden de fijne kneepjes van het worst maken onthuld terwijl teams hun eigen regionale lekkernij kunnen maken.

Er zijn vele soorten om uit te kiezen. Zelfs vegetarische opties! Teams mengen de grondstoffen en stoppen het mengsel in een worstvel. Het is moeilijker dan het eruitziet om de perfecte worst te maken.Teams ontwerpen een marketingcampagne voor hun worst. De worsten worden dan gekookt en het proeven en beoordelen begint. Er worden prijzen uitgereikt voor de populairste worsten.


Met veel verschillende soorten om uit te kiezen is er geen reden om honger te lijden! Genuttigd met een cocktail of met een koud glas bier zorgen deze gastronomische creaties voor een ontspannen sfeer waar iedereen de kans krijgt om zich te mengen en te mixen.

Leerresultaten

Sausage Sensation biedt een reeks innovatieve en op maat gemaakte teamactiviteiten voor alle deelnemers.

Het benadrukt de voordelen van individuele participatie en teamsamenwerking terwijl het bedrijfsspecifieke doelstellingen en organisatorische waarden aanpakt.

Sausage Sensation is een leuke, gedenkwaardige manier om waarde te creëren door inspirerend samen te koken.

Related Testimonial

De muziek hielp de kloof tussen leeftijdsgroepen en culturele achtergrond te overbruggen. Mensen leefden zich uit, schudden hun remmingen van zich af en hadden samen een leuke tijd.

The Marketing Store Worldwide

Offerte Aanvraag